15 Temmuz'da Erdoğan'ı İstanbul'a getirdi... FETÖ'cü diye işten atıldı... Ama FETÖ bağı bulunamadı

Erdoğan'ı Dalaman'dan İstanbul'a getiren pilot FETÖ'cü olduğu iddiasıyla işten atılmıştı... FETÖ bağı bulunamayan pilot THY'ye geri dönemedi. Şimdi özel bir havayolu şirketinde işe girmek için uğraşıyor

Yayınlanma: 13.07.2017 - 17:38
Abone Ol google-news

 15 Temmuz gecesi tayyip Erdoğan'ı Dalaman'dan İstanbul'a getiren pilot Barış Yurtseven Şubat ayında FETÖ'cü iddiasıyla işinden atılmıştı. Yurtseven'in Erdoğan'ı getirirken uçağın transponder'ini açık bırakarak yerlerinin tespiti sağladığı ve Bank Askya'ta para yatırdığı iddia edilmişti... Pilot Yurtseven soruşturma sonunda aklandı. FETÖ ile bağlantısı olmadığı anlaşıldı. THY'ye dönemeyen Yurtseven şimdi özel bir havayolu şirketinde işe başlamak için eğitim almaya başladı.

FETÖ bağlantısı bulunamadı. Şimdi özel bir havayoluna girmek için eğitim alıyor

 İddiaya göre, 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesi Tayyip Erdoğan’ı Dalaman’dan İstanbul’a getiren kaptan pilot Barış Yurtseven, uçağın ‘transponder’ını kapatmadığı için bütün uçuş cep telefonlarından bile göründü. Kaptan pilot, geçen Şubat ayında işten çıkarıldı. Yurtseven Bank Asya’ya para yatırmakla da suçlandı. Kaptan pilot savunmasında bu parayı çocuğunun okul ödemesi için açılan hesaba yatırdığını, FETÖ ile bağlantısının olmadığını söyledi. FETÖ bağlantısı konusunda ise bir sonuç çıkmadı.Özel bir havayolu şirketine giren Barış Yurtseven, yeni görev yapacağı uçak için eğitim alıyor.

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler