19 yıl sonra bir ilk

Tunceli'ye 19 yıl sonra ilk kez bir Cumhurbaşkanı gidiyor... Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yarın Tunceli Üniversitesi'nin yeni akademik yıl açılış törenine katılacak.

Yayınlanma: 04.11.2009 - 09:26
Abone Ol google-news

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül'ün kamu kurumlarını, Belediye Başkanlığını, Hacı Bektaş Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ederek dernek yetkililerinden Cemevi ve sorunları hakkında bilgi alacağını belirtti.

Vali Taşkesen, Cumhurbaşkanı Gül'ün bu ziyaretine çok önem ve öncelik verdiğini belirterek, ildeki Sivil Toplum Örgütleri temsilcileriyle bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyeceğini söyledi.

Taşkesen, Cumhurbaşkanı düzeyinde 19 yıl aradan sonra gerçekleşecek ziyaretin, son yıllarda hep olumsuz haberlerle gündeme gelmiş olan Tunceli'nin sorunlarını ve güzelliklerini göstermesi açısından büyük bir fırsat olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Gül, cuma günü Elazığ Valiliği, Fırat Üniversitesi, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret etmesinin ardından İstanbul'a gidecek.
 

En son Özal olmuştu

Tunceli’ye giden ilk sivil Cumhurbaşkanı 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal olmuştu. Özal, Cumhurbaşkanı seçilmesinin hemen ardından kenti ziyaret etmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler