2 günlük bebek sokağa terk edildi

Elazığ'da, sokağa terk edilmiş halde bir üniversite öğrencisi tarafından bulunan iki günlük bebek, hastaneye kaldırıldı.

Yayınlanma: 21.09.2011 - 15:00
Abone Ol google-news

Bir kişinin buluntu bebek taşıdığı yönünde bilgi alan polis ekipleri Harput Kavşağı'na gitti. Ekipler, burada bebeği bulduğunu belirten Fırat Üniversitesi öğrencisi Emrah Yaruk ile üzerinde ''Ecrin'' yazılı not taşıyan kız bebeği, Fevzi Çakmak Karakolu'na götürdü.

İki günlük olduğu belirlenen bebek, daha sonra Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bebeğin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İfadesi alındıktan sonra polis merkezinden ayrılan Yaruk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Üniversite Mahallesi'ndeki evinden çıktığı sırada bir binanın önünde bebeği bulduğunu söyledi.
Üzeri elbiselerle kapatılan bebeği heyecanla bulunduğu yerden alarak evine gittiğini anlatan Yaruk, 5-10 dakika bekledikten sonra sonra bebeği Harput Çocuk Yuvası'na teslim etmek üzere evden ayrıldığını kaydetti.

Yolda karşılaştığı bazı esnaflara bebeği bulduğunu söylediğini, bu kişilerin de polisi arayarak durumu bildirdiğini ifade eden Yaruk, ''Aklıma Çocuk Esirgeme Kurumu geldi. Oraya doğru götürüyordum. Harput Kavşağı'nda sağ olsun ağabeyler polise telefon açtı. 112 ekipleri de geldi. Sonra da buraya geldik'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler