2 oğlunu öldüren baba hakkında yeni gelişme

Geçtiğimiz hafta Üsküdar'da iki çocuğunu öldürdüğü, bir çocuğunu da yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Aslan Güleryüz hakkında, eşi S.G.'yi darp ettiği gerekçesiyle de 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yayınlanma: 15.08.2017 - 12:46
Abone Ol google-news


Aslan Güleryüz hakkında yine eşi S.G.'nin şikayeti üzerine, "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan başlayan soruşturma ise, eşinin şikayetinden vazgeçmesi nedeni ile takipsizlik kararıyla sonuçlandı.

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı Cumhuriyet Savcısı Seyit Peker tarafından yürütülen soruşturma sonucunda Aslan Güleryüz hakkında, "Eşe karşı basit yaralama" suçundan dava açıldı. Savcı Peker tarafından hazırlanan iddianamede, S.G.'nin 1 Ağustos 2017 tarihinde eşi Aslan Güleryüz'ü şikayet ettiği, şikayetinde eşinin cinsel ilişki sırasında kendisini tokatladığını, olayın daha da büyümemesi için istemediği halde eşi ile birliktelik yaşadığını, hemen ardından da eşinden şikayetçi olduğu bilgisine yer verdiği öğrenildi.

1.5 YIL HAPİS CEZASI İSTEMİYLE YARGILANACAK

S.G.'nin hastaneden aldığı darp raporunun delil olarak gösterildiği iddianamede, Aslan Güleryüz'ün, "Eşe karşı basit yaralama" suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi. İddianamenin gönderildiği İstanbul Anadolu 41. Asliye Ceza Mahkemesi, iddianameyi kabul ederek duruşma günü verdi.

CİNSEL SALDIRI SUÇUNDAN TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

Savcı Seyit Peker, Aslan Güleryüz hakkında, "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan takipsizlik kararı verdi. Takipsizlik kararında, S.G.'nin 1 Ağustos 2017 tarihinde eşinden şikayetçi olduğu, 4 Ağustos 2017 tarihinde verdiği dilekçe ile bu şikayetinden vazgeçtiği hatırlatıldı. Eşler arasındaki cinsel suçların şikayete bağlı suçlar olduğu, S.G.'nin şikayetinden vazgeçmesi nedeni ile şikayetin ortadan kalktığı hatırlatılan takipsizlik kararında, bu nedenle Aslan Güleryüz hakkında takipsizlik kararı verilmesi gerektiği belirtildiği öğrenildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler