2010 yılına burçlarla kısa bir merhaba (1)

"Yan Gelip Yan Yatalım" dönemi bitiyor. 2010 yılı hayatımızda pek çok şeyi değiştirecek. Bazılarımız bundan daha fazla etkileneceğiz.

Yayınlanma: 28.12.2009 - 15:52
Abone Ol google-news

Astrolojik döngüler parasal anlamda “yan gelelim yan yatalım” döneminin bittiğini, toplumsal anlamda katılımcılığın, çalışmanın ve mücadelenin her şeyden daha fazla ön plana çıktığı bir dönemin gelmekte olduğunu gösteriyor.

Tüm dünyada feci senaryolar yaşanırken, ekonomi krizi pek çok batı ülkesine göre daha olumlu bir şekilde geçirdik. Toplumsal bir cinnetten ziyade bireylerin kazanma hırslarından kaynaklanan kayıplar ile doğru orantılı olan bir kriz dönemi yaşadık. Artık faiz kazancı ile geçinmek veya babadan kalan kazançları çeşitli fonlarda, Dolarda, Avro’da değerlendirerek fazla bir şey yapmadan günlük hayatı sürdürme dönemi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bitiyor. Bu da bize paradan para kazanılacak enstrümanların gittikçe azalacağını ve çalışmanın, emeğin, eldeki parayı riske atarak atılacak adımların ve iş gücünün toplumsal katılımının önemini gösteriyor. Bu kapitalist sistemlerin bir nevi “Sen bana sermayeyi ver, ben sana onu işleteyim ve karşılığında belli faizler vereyim” şeklindeki yaklaşım biçiminin de artık ebediyen bittiğini ve herkesin ya katılımcı olacağını ya da katılımcı olacağını gösteriyor.

Bu bir kısım insanların işine gelmeyebilir. Elindeki  küçük paralar ile geçinmeye çalışan emeklileri, evini satıp emekli maaşı ile tutunmaya çalışan kişileri veya çalışmaktansa faizleri gözleyerek borsa ve faizden para kazanan bireyleri zorlayacak açılar, çeşitli Avrupa, özellikle de eski Doğu Bloğu ülkelerinde hala uygulanmakta olan bazı kuralların, Plüton transitleri sebebi ile ülkemizin halkını da yoğun ve yorucu şekilde etkileyeceğini ifade ediyor.

KOÇ
20 Mart – 19 Nisan
Gezegen: Mars
Element: Ateş
Kalite: Öncü


 

2010 yılında Koç burcunu neler bekliyor?

2010 yılı hatıralarınızdan pek kolay silinmeyecek sosyal bir yıl olacak. Sevgiyi tadacağınız, maddi olarak daha güvende hissedeceğiniz, kendinizle daha çok ilgilenebileceğiniz, en önemlisi de büyük engelleri yıkabileceğiniz dönemler. Deneyimlerinizin daha büyük anlam kazanacağı, yaşam amacınızı daha net görebileceğiniz bir yıl geçireceksiniz
 

Maddi çöküşler azalıyor…

Bu dönemdeki göksel yerleşimler ile büyük paralar kazanma fırsatları doğması güçlü bir ihtimal olarak görünüyor. Maddi sorunların azalması ile bunların tetiklediği inişler çıkışlar da artık hafifleyecek ve parasal açıdan daha istikrarlı bir süreç başlayacak. Şimdiye kadar emek verdiğiniz girişimler size ciddi maddi kazançlar getirirken, iş hayatında genişleme ve büyüme temaları da gündemde yer alacaklar. Ek olarak, bu dönem içerisinde kolayca kredi çekebilir ve çevrenizdeki insanlardan maddi destekler alabilirsiniz.

 

Çalışanları üstleri takdir edecek…

Siz şu anda pek hesaba katmasanız bile, hakkınızda olumlu düşünen üstlerinizin sizi daha üst bir mevkiye getirme olasılığı çok yüksek. Artık stratejik düşünmeli ve tetikte olmalısınız. Yeterince çalıştı iseniz ve yaptıklarınızın görünmediğine dair endişeleriniz var ise, bu yıl üstleriniz sizi takdir edecekler.

 

Başına buyruk bir eşi olanlar dikkat…

2010 içerisinde yeni bir ortaklık kurmak gündeme gelebilir. Ortaklık ilişkilerinde çok dikkatli olmalı, güvenilirliğinden şüphe duyduğunuz kişiler ile ortaklıklara girmemeli, uzun vadeli bağlayıcı sözleşmelerden kaçınmalısınız. Bunun yanında, kendinizi, birlikte çalıştığınız bazı kişiler ile soğukluk yaşamanıza yol açacak süreçler içerisinde de bulabilirsiniz. Dayanma sınırınızı zorlayacak etkiler alsanız da, bunların aslında size neleri göstermeye çalıştıklarını irdeleyin. Evli Koçlar da eşleriyle sürtüşme içerisine girebilirler. Belki de ortaklık ve birlikteliklerde gereğinden fazla bireysel hareket ediyorsunuzdur.

Hayallerinizdeki aşkı tatmak, hatta belki de ruh ikizinizi bulmak da 2010’un ana temaları arasında yer alacak. Hayallerinizdeki aşkı tatmak, hatta belki de ruh ikizinizi bulmak da 2010’un ana temaları arasında yer alacak. Özellikle de yaz aylarında başlayan ilişkilerin yılın son çeyreğinde son derece olumlu bir sürece gireceğini, belki daha ileri bir boyuta taşınacağını söyleyebiliriz. Diğer taraftan, eğitim hayatında önemli başarılar yakalamak, yaşamınızda belki de dönüm noktası olabilecek girişimler için uzun seyahatlere çıkmak da önümüzdeki bir yıl içerisindeki etkilerin getirileri olacaklar. Yolunuza çıkan fırsatlar gözle görünür, elle tutulur cinsten; sadece ilkbahar değil, sonbaharda da önemli gelişmelere hazırlanın.

 

'Çocuk istiyorum...' diyenler

Çocuk sahibi olmak istiyor ama uzun zamandan beri problem yaşıyor iseniz tüp bebek uygulaması yaptırabilir veya aşılama yolu ile hamile kalabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili problemler doğdukları gibi kaybolabilirler. Jüpiter’in desteği ile kronik hastalıkları tedavi ettirebilir, birlikte yaşamaya alışmış olduğunuz sıkıntılardan kurtulabilirsiniz.

 

Daha fazla ön planda olacaksınız…

Dönemin etkileri istikrarlı iletişim ve ilişkiler getirmenin yanında, sosyal yaşamda daha fazla önemsenmenizi ve ön planda yer almanızı da sağlayacaklar. Bu da elbette ki sosyal çevrenizin genişlemesi sonucunu getirecektir. İlişkilerinizde daha yumuşak ve anlayışlı olacak ancak sosyal iletişim ve faaliyet yoğunluğu nedeniyle zaman zaman yorulacağınız dönemler de geçireceksiniz. Yalnız kalmak isteseniz bile insanlar sizi arayacaklardır.

Hayırsever yönlerinizin güçleneceği ve sizi şanssız yaşamlara destek vermeye yönelteceği bu dönemin ödülleri de büyük olabilir. Kendinizi, zihin yapınızı yenileyin. Yalnızlık hissinizin silinip gideceği, arkanızdaki desteği hissedeceğiniz bir yıla giriyorsunuz. Bu yıl yapacağınız olumlu değişiklikler, 2011’in sizin yılınız olmasını sağlayacaklar.


BOĞA
19 Nisan – 20 Mayıs
Gezegen: Venüs
Element: Toprak
Kalite: Sabit


2010 yılında Boğa burcunu neler bekliyor?

Bu yıl geçerliliği kalmamış ve yıpranmış olan kavramların hayatınızdan çıkarak ilişkilerinize, ortaklıklarınıza, yakın dostluklarınıza ve aile çevrenize çok olumlu fırsatlar ile etkide bulunacak olan açıların getirilerine yer açacaklar. Gezegen hareketleri, size keyifli seyahatler ve kariyer atılımlarının da ön planda olacağınızı gösteriyor

 

Mutluluğu dışarda arayanlar biraz yorulacaklar…

Ev yaşamında ufak tefek sıkıntılar ve bazı iş arkadaşları ile yaşanabilecek problemleri temsil eden süreç, ilerleyen dönemde çok olumlu ama adınıza yorucu günleri getirecek. Bir yandan iş yaşamınızda yükselirken bir yandan da aile içinde yaşanan yeni şartlar sebebi ile biraz yorulacaksınız. Ev veya konut almak için duyduğunuz arzu başkalarının istekleri ile çatışabilir. Ailenizdeki insanlar ile tartışmalara girmemeli, iş yaşamınıza odaklanmalısınız. Bu geçiş, diğer burçlara kıyasla size, iş yaşamında çok ciddi farklılıklar sağlayacaktır. Günlük çalışma yaşamındaki tempoya ayak uydurmalı, tüm sıkıntı ve kısıtlamalara göğüs gererek mücadele gücünüzü tamamen ortaya koymalısınız. Eğer geri adım atar veya yılarsanız, bu sınama sürecinin sonundaki büyük şansları ele geçiremeyebilirsiniz.

 

Son yılların en yoğun duygusal ilişkilerini yaşayacağınız dönemler de 2010 içinde

Son yılların en yoğun duygusal ilişkilerini yaşayacağınız dönemler de 2010 içinde kendilerine yer bulacaklar. Uzun zamandan beri birlikte olduğunuz insan ile ya nişanlanacak ya evleneceksiniz. Eğer bekar iseniz ve kişisel haritanızda baskı yaratacak bir gezegen döngüsü de yok ise, bu yıl aşkı hem duygusal hem de tensel boyutları ile yaşayacaksınız. Düşlediğiniz kişinin aslında çok yakınınızda durduğunu görebilirsiniz; ön yargılar sebebi ile mutlu olma fırsatını kaçırmamaya dikkat edin. Ruhsal doruk deneyimlerini ön plana almayı denemelisiniz.

 

Sosyal yaşamda ilerlemeler sizi bekliyor

Arkadaşlarınızın ve birlikte olduğunuz insanların da çeşitli dönemlerde size yardımları olacaktır. Yakın akrabalarınız, kardeşleriniz ve birlikte olduğunuz insan ile beraber çok önemli toplantılara katılacağınızı, yaz boyunca sosyal çevrelerde aranacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim. Hazırlıklı olmalısınız; önemli bir sosyal grup, dernek veya partiden ciddi bir teklif alabilirsiniz. Böylesi bir sosyal kuruluşun başına geçmeniz de istenebilir. Jüpiter’in desteği sizi sosyal yaşam ile alakalı her alanda büyük gelişmeler, ilerlemeler ve düzelmelerin gündeme geleceği bir yıldasınız. Yine de bu gezegen döngüsü bazılarınızı zor durumda da bırakabilir; duygu sömürülerine karşı dik durun.

Tıkanmış ilişkilerde sıcak rüzgârlar esecektir

Önümüzdeki olumlu dönemde yaşama daha umut ile bakmalı, fırsatların kalıcı olduğunu bilmeli, duygusal hareketlerden kaçınmalı, ilişkilerinizi ise mantığınız ile yürütmeye çalışmalısınız. Tıkanmış ilişkilerde sıcak rüzgarlar esecektir. Yanlış ilişkilere girdiğini fark eden Boğalar ise bu ilişkilerini bitirecek, bitirme süreçlerini de olumlu geçireceklerdir.

 

Şanslı buluşmalar, yeni insanlar, büyük kazançlar

Bu dönem şanslı karşılaşmalar ve yaşamın ilerleyen dönemlerindeki olumlu süreçleri etkileyecek fırsatlar açısından çok önemli. Yaşam bir kez daha yüzünüze gülecek bu yılı sizin adınıza unutulmazlar arasına yerleştirecek. İş yaşamı ile alakalı, sizi zaman zaman zorlayacak günlük faaliyetler ve çalışanlar ile alakalı etkilere rağmen, tekrar eğlenmeye ve yaşamdan keyif almaya başlayacaksınız. Bu, dayanma ve karşı koyma gücünüzü artıracak. Yıl sonunda sizi daha da büyük gelişmeler bekliyor olabilir. Başlatmış olduğunuz işler ve yıl içerisindeki mücadeleniz yoluyla çok daha büyük kazançlar sağlayacaksınız.


İKİZLER
20 Mayıs – 20 Haziran
Gezegen: Merkür
Element: Hava
Kalite: Değişken


 

2010 yılında İkizler burcunu neler bekliyor?

Bu yıl, size, iş yaşamınızda yeni başlangıçlar yapmakta kullanabileceğiniz yeni fırsatlar, sosyal yaşamınızda ise yoğun ama olumlu hareketlenmeler yoluyla ilerleme şansları sunacak. Bu yıl kazançlarınızı da daha hızlı artırmayı bekleyebilirsiniz.

 

Kariyer başarıları sizi bekliyor

Şanslı süreçlerin, 2010 içerisinde yaşamınızda unutulmayacak güzellikleri gündeme getireceğini görmekteyiz. Yıl içinde, dikkate alınması gereken kariyer başarıları getirecek birçok gün var. Zaten tüm büyük şans ve olumlu gelişmelerin gezegeni Jüpiter’in 10. evinizde ilerleyecek olması, 2010’u, İkizlerin kariyer yılı haline getiriyor. Bu kariyer yükselişi medya ve basına dahi yansıyabilir. Dönemin gezegen hareketleri, kariyerinizde ve ev yaşamınızda oluşabilecek ani çözülmeleri ve bu çözülmeler sayesinde gündeme gelecek büyük yükselişleri ifade ediyorlar. Aile çevrenizin ve sizi gizliden gizliye destekleyen kişilerin yardımları ile önemli sıçramalar yapabilirsiniz.

Bu dönemlerde ikilemlerde kalabilir, değerlendirmelerde zorlanabilirsiniz. Endişeleri ve stresi dışarıya yansıtmamak önemli olacaktır. Olumlu yönden ise eskiden çalıştığınız bir firmadan çok ciddi bir teklif alabilir, uzun zamandan beri görmediğiniz iş arkadaşlarınız ile “tesadüfî” karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler kariyerinize çok olumlu etkilerde bulunacaklardır. Gelecek teklifleri değerlendirin.

 

İş sözleşmelerini ciddiye alın  

Maddi kazançlarınız çok daha belirgin olacaktır. İş yaşamınızdaki teklifler konusunda daha rahat düşünebilecek ve ciddi sözleşmeler yapabileceksiniz. Hem beklenen, hem de beklenmedik kazançlar bu süreç içerisinde el ele gelebilirler. Önünüzü daha net görmeniz, tahminlerinizin geçen yıllara göre daha isabetli çıkacağı bir yıl geçirebilirsiniz. Geçen yılın deneyimleri size maddi açıdan nasıl adım atmanız gerektiğini iyice öğretti. Direnseniz de artık keyfiniz için değil, olması gerektiği gibi harcama yapmak zorunluluğunuz haline geldi.

 

Kendinizi bu yıl daha iyi ifade edebileceksiniz

Yıl içindeki çeşitli dönemlerin sizi toplantılara, eğlence aktivitelerine ve aşka sürükleyeceğini düşünür isek, harcamalarınızın eğlence, yeni kıyafetler ve hediyelere yoğunlaşacağı günler yaşamınızın da mümkün olduğunu söyleyebiliriz. Bu dönemlerde dikkatli olmalısınız; artan harcamaların altından kalkmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca, her ne kadar gezegen ilişkileri kişiliğinizi çok daha rahat dışarı vurma imkanı verse de, kişiliğinizi ifade etme özgürlüğünüzü elinizden almaya çalışabilecek, geleneksel değerler ile çok uyumlu olmayan kişilerin, özellikle de aşk hayatınızda karşınıza çıkmasına da hazırlıklı olmalısınız. Bu kişilerle ilişkileri fazla geliştirmemek doğru tercih olabilir. Mevcut aşk ilişkilerinde de bozulmalarla karşılaşsanız da, bunlar aslında sevginizi ve baplılığınızı test ederek söz konusu kişiye duyduğunuz ihtiyacı fark etmenizi sağlayacaklardır.

 

Yeni felsefeler ile fazla ilgileneceksiniz

Bazı İkizler burçları sosyal çevrelerinden çok güzel teklifler alacaklar. Felsefi detaylara, yabancı kültürler ile ilişkilere daha çok ilgi duyacağınız bu dönemde uzun seyahatlerde belli kişilere istek veya teklifleri üzerine eşlik etmeniz, merak ettiklerinizi yerinde görmeniz mümkün olabilir. Ayrıca, ilişkilerinizde daha yoğun felsefi değerleri ön plana çıkartırken, insan ilişkilerinde daha kontrollü, daha inançlı ve daha kesin pek çok düşünceye sahip olacaksınız.

Ev ve iş yaşamlarınızda beklenmedik koşullar ile karşılaşsanız bile, bunlarla ilgili süreçleri tahmininizden daha kolay ve hızlı aşacağınızdan şüphe etmeyin. Sağlığınıza dikkat edin ve kararlılığınızı kaybetmenize engel olan direncinizi üst seviyede tutun yeter.


 

YENGEÇ
20 Haziran – 22 Temmuz
Gezegen: Ay
Element: Su
Kalite: Öncü


 

2010 yılında Yengeç burcunu neler bekliyor?

2010 yılı içerisindeki açıların sizi artık çok daha olumlu etkileyeceğini söylemekten mutluluk duyuyorum. Şansın, umudun ve başarının, güzel gezegen açıları sayesinde, yaşamınızın üzerinde yükseleceği. Eğlence, spor, flörtler, ileriye dönük ciddi ilişkiler ana konulardan olacaklar.

 

Bu dönemler, çocuk sahibi olmak konusunda çok ciddi şanslar getirebilirler

Ev hayatınızda ilgilenmeniz gereken, anlaşmazlıklar, eşten boşanmalar konutunuzda çeşitli sebeplerden meydana gelen zararlar veya aile üyelerinin sağlık sorunları gibi temalar, evine aşırı bağlılığı ile bilinen Yengeç’in, bu bağlılığı mevcut seviyenin daha altına indirmesi gerektiğini ilham edecek olan uyarılar olabilirler. Ev ve aile ile ilgili en çok özen gösterdiğiniz kavramlarda daralma ve gerilemeler, bazı şeylerin üzerinde gereksiz bir şekilde durduğunuzu ortaya koyacaklar.

 

Aşk ve parada bu yıl daha şanslısınız

Bu dönemler, çocuk sahibi olmak konusunda çok ciddi şanslar getirebilirler. Ayrıca sıklıkla güzel haberler alacağınızı da bilin; bunlar, ileriye dönük önemli gelişmelerin ilk sinyalleri olabilirler. Kermes çekilişleri veya şans oyunları gibi yollardan küçük bir ikramiye kazanabilirsiniz. Yabancı bir ülkeye gitmek, bir yabancıya aşık olmak veya yakın aile çevreniz ile farklı bir yere yerleşme kararı almak da Jüpiter etkileriyle kendilerine ana konular arasında yer bulacaklardır. Yabancı ülkelerle iş ilişkileri ve projeleri içinde olan Yengeçler, kariyerlerinde büyük bir patlama yapabilirler.

 

Mücadelenizin ödüllerini alabileceksiniz

Eğer biraz mücadele eder ve bu mücadeleyi stratejik kararlar ile de destekleyebilirseniz, yaşam alanlarınızda tahmin edemeyeceğiniz düzeyde ilerlemelerin gündeme gelmeye başladığını göreceksiniz. Mücadelenizin ödüllerinden biri eğitim alanında ortaya çıkabilir. Yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bazılarınız, şu anda planlarında olmasa bile yabancı bir ülkede yüksek lisans yapabilirler.

Dikkat bu yıl rahatlık kilo aldırabilir

Göksel görünümlerin işaret ettikleri, doğa ile çok daha fazla iletişim kuracağınız, yaşamın anlamını daha fazla sorgulayacağınız ve gizemlere daha fazla ilgi göstereceğinizdir. Dikkatli olunması gereken nokta, şans ve rahatlığın sizi hareketsizleştirmesi ve dolayısıyla kilo sorunu doğurması olabilir.

Maddi açıdan tatminkar teklifler gelebilir

Yaratıcılığınızı daha çok ön plana çıkartabilirsiniz. İşinizde yaratıcı çalışmalara imza atabilir, bu yolla üstlerinizden takdir alabilirsiniz. Yaratıcı eğilimleriniz, iş yaşamınızda daha bağımsız davranmanızı da sağlayacaktır. Bunun yanında, maddi açıdan tatminkar bir iş teklifi almanız da ana konularda olabilir. Basın yayın, iletişim ve nakliye alanlarında faaliyet gösteren Yengeçler, bu dönemden itibaren hızlı bir çıkış yakalayabilirler.

 

Sorunlu ilişkileriniz düzeliyor

Bu gezegen döngüsü, uzak akrabalarınız ve bazı dostlarınız ile tesadüfi karşılaşmaları mümkün kılabilir. Yeni ilişkilerin kalıcı olmasını sağlayan etkiler, ikili ilişkilerde size yeni sorumluluklar yüklese de, doğru hamleleriniz sayesinde sorunlu giden ilişkilerin yavaş yavaş düzelmesi gündeme gelecektir. 


ASLAN
22 Temmuz – 22 Ağustos
Gezegen: Güneş
Element: Ateş
Kalite: Sabit



2010 yılında Aslan burcunu neler bekliyor?

2010, olumlu gezegen etkileri ile birlikte olumsuz gezegen etkilerinin de olduğu ancak genel olarak çok olumlu çıkışlar yapmanızı imkan verecek süreçleri yaratabilecek bir yıl. Zaman zaman çeşitli tıkanıklıklar yaşasanız da her şey yoluna girecektir.

 

Aslanlar borçlardan kurtulup bir oh diyeceğiniz bir yıla giriyorsunuz

Maddi kazançlarınız ile alakalı büyük gelişmelerle karşılaşabilir veya bu gelişmeleri kendi çabalarınızla siz mümkün kılabilirsiniz. Ancak; eğer dikkatli olmaz ve gerçekçi kararlar almaz iseniz, bu sefer de çok önemli kayıplar ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle ortak kaynaklar, zorunlu ödemeleriniz, borçlarınız ve maddi nitelikli cezalar konusunda büyük düzelmeler ve şanslar getirecek olan etkileri en iyi şekilde kullanmaya çalışın.

Zaman zaman aileniz ve işiniz arasında kalabilir, sorumluluklarınız ve amaçlarınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Eski kısıtlamaları kırmak istedikçe çevrenizdeki tansiyonun yükseldiğini göreceksiniz. İnsanlarla zıtlaşmak ve hedeflerinizden umudu kesmek yerine çevrenizin size destek vermelerini sağlayarak işbirliği içerisinde hareket edin. Bu yaklaşım, tıkanık görünen her türlü alanda ilerleme ve genişlemeleri getirecektir. Özellikle arkadaş ilişkilerinde ve iletişimlerde meydana gelebilecek gerilemelere ve daralmalara karşı durmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

 

Hayallerinizin evini alma şansını yakalayacaksınız

Ailenizin de desteği ile, uzun zamandan beri hayalini kurduğunuz bir eve çok rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Ev, arazi ve diğer mülklerle ilgili girişimlerden sağlayacağınız kazancı artıracak seri kombinasyonlar, arazi ve gayrimenkul kaynaklı bir fırsatın bu yıl içinde en az bir kere doğacağını göstermekte. Ebeveynlerinizle ilişkileriniz de bu dönemde olumlu etkileneceklerdir.

İş hayatınızda ortaklıklar ve partnerler gündeme gelebilir

Bu dönemde iş yaşamınızda büyük ortaklıkların gündeme gelme şansı var. Yaratıcılığınızın da artması ile kariyerinizde yeni boyutlar açabilirsiniz. Ancak, yaratıcı bir projeniz bu süreçte reddedilebilir ve sanki engellenmiş gibi hissedebilirsiniz. Kararlara uyum sağlayarak çalışmaya devam etmeniz, kendi sözünüzün geçeceği günün daha çabuk gelmesini sağlayacaktır.

 

Sosyal ilişkilerde, yeni fırsatlar sizi bekliyor

Sosyal yaşamın yoğunlaşmasını bekleyebilirsiniz. Çeşitli gruplarda ve kulüplerde kuracağınız sosyal ilişkilerin karşınıza çok olumlu fırsatlar çıkarma olasılığı vardır. Bu yıl, yeni iş ve ilişkilere girmek açısından uygun görünüyor. Ancak; yaptıklarınızın karşılığını hemen alamayabilirsiniz. Sabırlı olduğunuz takdirde kazanımların beklediğinizden fazla olduğunu göreceğiniz günler daha keyifli hale gelecektir.

 

Aslanlar bu yıl hayatınızda aşk var

Romantizm de hayatınıza girecektir. Hele de bekârsanız,  bu son derece dahada heyecan verici, sizi olumlu etkileyecek bir süreci gösterir. Özellikle erkek Aslanların, sarışın bir bayanın çekimine daha hızlı girmelerini sağlayacak etkiler yaratan önümüzdeki dönem, iş teklif yapmaya gelince, karşınızdaki kişinin duygularını hiç bilmeden hareket etmek konusunda dikkatli olmanızı da gerektirebilirler. Cazibenin ve aşkın yoğun olacağı bu yılı pek de kolay unutmayacaksınız. Olumlu düşünün ve çevrenizdeki olumsuz insanları da artık yaşamınızdan çıkarıp çevrenizi aydınlatın.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler