2012 Atatürk Kupası 9-11 Kasım'da
Kartal Belediyesi, ''10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası'' etkinlikleri kapsamında, ''2012 Atatürk Kupası Satranç Turnuvası'' düzenleyecek.

Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Eğitim Çadırı'nda 9-11 Kasım tarihleri arasında yapılacak turnuvanın, 7 tur İsviçre sistemi ve 45 dakika 30 saniye düşünme süreli olacağı bildirildi.
Her yaştan sporcunun katılabileceği turnuvanın, açık, gençler, yıldızlar ve küçükler olmak üzere 4 kategoride yapılacağı ve organizasyona kayıtların 2 Kasım Cuma gününden itibaren ''www.istanbul.tsf.org.tr'' internet sitesinden yapılabileceği belirtildi.
Turnuva sonunda dereceye giren sporculara toplam 19 çeyrek altın dağıtılacağı, açık kategoride yarışacak veteran, kadın ve görme engelli sporculara ise kategori ödülü verileceği kaydedildi.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!