24 ayar altından Galaxy Note 5

Altın kaplamalı iPhone 6s modelinden sonra şimdide altın kaplamalı Samsung Galaxy Note 5 meraklıları(!) için satışa çıktı. 24 ayar altın kaplamalı Samsung Galaxy Note 5’in fiyatı, rakibi altın kaplamalı iPhone 6s’ten daha ucuz. Detayları haberimizde.

Yayınlanma: 28.08.2015 - 22:08
Abone Ol google-news

Vietnam merkezli Karalux isimli lüks ürünler satan firma, Samsung Galaxy Note 5’in 24 ayar altın kaplamalı versiyonunu satışa çıkardı. Daha önce Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge modellerini de altın kaplamalı olarak satan firma, eBay üzerinden satış yapıyor. Fiyatı, dün bahsettiğimiz altın kaplamalı iPhone 6s’ten daha ucuz. Daha büyük bir yüzeye sahip olmasına rağmen daha ucuz olması şaşırtıcı olan Galaxy Note 5’in altın kaplamalı versiyonunu yukarıda görebilirsiniz.


Teknik özellikler olarak orijinal Note 5’ten herhangi bir farkı olmayan bu özel seri, aslında bir ters mühendislik yöntemi ile imal ediliyor. Karalux isimli firma kapalı kutu Galaxy Note 5’leri satın alıyor ve telefonu söküyor. Ardından metal kasasına gerekli işlemleri yaptıktan sonra tekrar montajlayarak kendi kutusunda satışa çıkarıyor. eBay üzerinden alabileceğiniz 24 ayar altın kaplamalı Galaxy Note 5, 1450 Dolardan meraklılarını bekliyor. Karalux isimli firma, kendi işlemlerinden geçen Galaxy Note 5 kasasının, 7000 serisi alüminyumdan daha sağlam olduğunu iddia ediyor.

Facebook’tan kişisel asistan uygulaması: M


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler