3 boyutlu TV yayını başlıyor
Televizyon kanalları ESPN ve Discovery, 3 boyutlu televizyon yanınına başlayacaklarını açıkladı.

Walt Disney'in spor kanalı ESPN, ilk 3 boyutlu televizyon kanalı ESPN 3-D'nin haziran ayında yayına başlayacağını ve bu yıl enaz 85 spor karşılaşmasını 3 boyutlu olarak yayınlayacaklarını bildirdi.
Discovery kanalı da Sony ve IMAX ile birlikte yaptığı açıklamada, ABD'de 7 gün 24 saat 3 boyutlu yayın yapacak kanalı gelecek yıl hizmete sokacaklarını belirtti.
ESPN'in satış ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Sean Bratches yaptığı açıklamada, 3 boyutlu televizyon kanalının ilk yayınının Dünya Futbol Şampiyonası'nda 11 Haziran'da Güney Afrika-Meksika maçı olacağını kaydetti. 3 boyutlu olarak yapılması planlanan diğer yayınlar arasında, 25 kadar dünya futbol şampiyonası maçı, üniversiteler arası basketbol ve futbol maçları olacağı belirtildi.
ESPN 2 yıldır 3 boyutlu televizyon yayını denemeleri yapıyordu.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!