4 ayrı ilde uyuşturucu operasyonu

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, il merkezi, İstanbul, Balıkesir ve Muş'ta yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 11 zanlı çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Yayınlanma: 28.09.2010 - 12:13
Abone Ol google-news

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nden alınan  bilgiye göre, 6 ay süren teknik takip ve istihbarat çalışmaları kapsamında, uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen Cengiz ve Emrah Varlı kardeşler ile amcasının oğlu Erdal Varlı, Ahmet Baştoğ, Adem Üresin, Alper Karakol, Osman Nuri Avcı, Recep Koçarslan, Süleyman Şimşek, Cenk Uslu ve İhsan Tokmak, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 11 zanlı, ''uyuşturucu ticareti yapmak suçundan'' tutuklandı.
Zanlılar yakalandıklarında üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramada 1 kilo 710 gram esrar maddesi, uyuşturucu nitelikli 118 extacy hap ve 1 gram kokain maddesi ele geçirilmişti.

Öte yandan Diyarbakır'dan İzmir'e tırla gönderilen 28 kilo 250 gram esrar ele geçirildi. Diyarbakır ve Kocaeli'de de 13 kilo 150 gram esrar bulundu. Aralarında bar işletmecisi, lojistik firması sahibinin de bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler