60 yaşında hâlâ zirvede

Amerikan Vanity Fair dergisi, son sayısında 60 yaşında gişe rekoru kıran “Hollywood’un kraliçesi” Meryl Streep’in başarısının sırrını araştırdı.

Yayınlanma: 06.01.2010 - 17:55
Abone Ol google-news

ABDde 25 Aralıkta vizyona giren romantik komedi Its complicatedile yine gündeme oturan Amerikalı oyuncu, İnanılmaz, 60 yaşındayım ve romantik komedide başrolü oynuyorumdiye konuştu. Streep, filmde başrolü eski kocasını canlandıran Steve Martin ile paylaşıyor. Başarılı bir mimar olan Adam (Steve Martin), yaşlanan eşi Janeden (Meryl Streep) ayrılarak genç bir kadınla evleniyor. Ancak çok geçmeden eski eşini özleyen Adam, genç eşini eski eşi Jane ile aldatmaya başlıyor. Meryl Streep kendisini tanıyanların sözleriyle akıllı, güzelve komikolmanın yanı sıra çok da iyi bir oyuncu. 15 kez Oscar Ödülüne (2sini kazandı), 23 kez de Altın Küre Ödülüne (6sını kazandı) aday gösterilen Streep, tarihte her iki ödüle en fazla aday gösterilen oyuncu olma özelliğine sahip. Meryl Streep, 2009 yılında en çok kazanan ilk 10 oyuncu arasında da 7. sırada yer alıyor.

Streepin başarısının sırrı doğal ve kendiyle barışık olmasında yatıyor. Estetik operasyonlara karşı olan Streep, kendine olan güvenini En son ne zaman çekici görünmek için endişelendiğimi hatırlamıyorum. O kadar zaman önceydi ki...sözleriyle dile getiriyor. Yönetmenliğini Nancy Meyersın yaptığı film Türkiyede 5 Martta vizyona girecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler