7 ilde suç örgütüne yönelik operasyon

Aydın'ın Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 7 ilde eş zamanlı düzenlediği operasyonda, 13 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 10'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yayınlanma: 01.04.2011 - 07:52
Abone Ol google-news

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Grup Amirliği ekipleri, yapılan istihbarat çalışması sonucu organize suç örgütü kurdukları ve sigara kaçakçılığı yoluyla gelir temin ettikleri belirlenen bir gruba yönelik Aydın'ın Nazilli ve Buharkent ilçelerinin yanı sıra Ağrı'nın Doğubayazıt ve Muğla'nın Fethiye ilçeleri ile Gaziantep, İstanbul, Antalya ve Bayburt'ta eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 148 bin 588 paket gümrük kaçağı sigara, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 7 adet sigaraların dağıtımın yapıldığını gösterir ajanda, 1 fatura, 3 dekont, 1 koçan sigara sipariş fişi ele geçirdi.

Polis, operasyonlarda A.Z, H.Z, K.D, C.D, C.E, A.E, F.G, N.K, C.C, F.C, M.E, R.T, S.D'yi gözaltına aldı.

Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 10'u, ''suç örgütü kurmak ve yönetmek'' ve ''örgüt faaliyetleri çerçevesinde sigara kaçakçılığı yapmak'' suçlamalarıyla tutuklandı. Zanlılardan M.E, R.T. ve S.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler