8 bin taraftarın önünde imzayı attı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kulüple olan sözleşmesini 2014 yılı Mayıs ayına kadar uzattı.

Yayınlanma: 31.03.2011 - 17:35
Abone Ol google-news

Bursa Atatürk Stadı'nda gerçekleşen imza töreninde Bursasporlu taraftarlar Ertuğrul Sağlam'ı yalnız bırakmadı. Saha ortasına oluşturulan platformda gerçekleşen imza törenini, tribünleri dolduran 8 bini aşkın Bursaspor taraftarı izledi.

Taraftarlar, yağmur altında gerçekleşen imza töreni öncesi tribünlerde, ''Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağman yağmurda, şimdi sıra geldi imza atmaya, seni seviyoruz Ertuğrul hoca'', ''Söyleyin kimde var böyle bir adam, adam gibi adam Ertuğrul Sağlam'' tezahüratlarını hep bir ağızdan söyledi.

İmza töreni öncesi skorboard olarak kullanılan ekranda, Ertuğrul Sağlam'ın görüntüleri yayınlandı.

İmza töreninde Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da hazır bulundu. Yazıcı'ya taraftarlar büyük ilgi gösterin, tribünlere çağırarak alkışladı.

Ertuğrul Sağlam'ın anons edilmesiyle tribünlerde büyük bir coşku yaşandı. Tribünlerde meşaleler yakılıp, konfetiler atılırken, ''Sonsuza kadar, sonsuza kadar Ertuğrul hocayla sonsuza kadar'' tezahüratları yapıldı.

Sağlam'ı, tribünlere çağıran taraftarlar, genç teknik adamı uzun süre ayakta alkışladı.


"Mukavelenin ucu açık"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam ile sözleşmelerinin bir süresi olduğunu, ancak gönüllerdeki mukavelenin ucunun açık olduğunu söyledi.

Ertuğrul Sağlam ile sözleşme uzatmak için yaptıkları görüşmenin 5 dakika sürdüğünü anlatan Yazıcı, şunları söyledi:
''Bugün burada, elde edilen başarının büyük pay sahibi Ertuğrul Sağlam'ın imza töreni için bir aradayız. Hocamızla hiçbir zaman sıkıntımız olmadı. Her zaman o bizi anladı, biz onu anladık. Bursa onu sevdi, o da Bursa'yı sevdi. Bu büyük başarı kenetlenerek geldi. Burada valimiz ve belediye başkanımızla birlikteyiz. Hep söyledik, Bursa tek vücut olursa karşısında kimse duramaz. Geçen sene durabildi mi? Bundan sonra da destek devam ederse çok güzel günler yaşarız. Şampiyon Bursaspor'un bundan sonraki hedefi de hep zirve olacak, zirve olmalıdır. Tarihe geçen bir takımın, tarihe geçen bir ismidir Ertuğrul Sağlam. İnşallah nice başarılara, şampiyonluklara, kupalara birlikte yürüyeceğiz.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler