ABD'de psikologlar sokağa döküldü: Trump azledilsin

125 psikolog ve ruh sağlığı uzmanı, kabinenin “yürütme görevini yerine getiremediğine” karar vermesi durumunda Başkan’ın görevden alınmasına imkan tanıyan anayasal hükme dayanarak, Trump’ın görevden azledilmesi için pazar günü Lower Broadway’de yürüyüş gerçekleştirdi.

Yayınlanma: 16.10.2017 - 16:24
Abone Ol google-news

 

Cornell Üniversitesi Psikoloji Bölümü üyesi Harry Segal “Her eleştiriye karşı tepki göstermesi ve misillemede bulunması, Trump’ın ne kadar zayıf ve değersiz olduğunu gösteriyor” açıklamasında bulundu.

washingtonhatti.com'dan Ahmet Özbek'in haberine göre, klinik psikoloğu olan Michelle Golland da “eleştiri ne kadar küçük olursa olsun Trump’ın cevap vermeden duramadığını” söyledi. Golland ayrıca, Trump’ın empatiden yoksun olduğunu ve narsist kişiliğinden ötürü sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.San Juan belediye başkanı hakkında söylediklerinin Trump’ın nasıl narsist bir kişilik olduğunu gösterdiğini belirtti.

 Siyah giyinen ve boyunlarında “Tehlike” yazılı kırmız plastik şerit taşıyan göstericilere trumpet ile cenaze ritmi çalan City College Üniversitesi üyesi Peter Frankel önderlik yaptı. Psikologlar ve psikolog politik eylem komitesi, Başkan’ın görevden azlini öngören anayasa hükmünü zikrederek yürüyüşlerini gerçekleştirdi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler