ABD'li RAP'çi eşini öldürüp intihar etti

ABD'li rap'çi Earl Hayes (34), kendisini ünlü bir şarkıcıyla aldatmakla suçladığı dansçı ve aktris eşi Stephanie Moseley'i (30) öldürdü, ardından da intihar etti. Hayes, bu anları, telefonunun görüntülü görüşme özelliğini kullanarak, boks şampiyonu arkadaşı Floyd Mayweather Jr.'a izletti.

Yayınlanma: 09.12.2014 - 18:19
Abone Ol google-news

Earl Hayes, çiftin Los Angeles’taki evinde dansçı ve oyuncu eşi Moseley’i kendisini ünlü bir şarkıcıyla aldattığını iddia ederek öldürdü ve hemen ardından kendisi de intihar etti.

Olayı daha da ilginç yapan detay ise, ünlü rapçinin bu anları telefonundan görüntülü arama yaparak boks şampiyonu arkadaşı Floyd Mayweather Jr.’a izletmesi.

Eşinin ünlü bir şarkıcıyla ilişkisi olduğundan şüphelenen Hayes, arkadaşı Mayweather Jr.’la görüntülü konuşma yapmaya başladı. Görüşme sırasında arkadaşına eşini öldüreceğini söyleyen Hayes, Mayweather Jr.’ın sözlerine ikna olmadı.

 

ARKADAŞI O ANLARI CANLI İZLEDİ

Tamamen kontrolünü kaybeden Hayes, önce eşi Moseley’i vurdu. Daha sonra da silahını kendine yönelterek, hayatına son verdi. Telefonun diğer ucundaki Mayweather Jr. ise yaşanan her şeyi görüp duydu.

Saat 07.30'da olay yerine giden Los Angeles polisi, evde çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Komşular, olay esnasında bir kadın çığlığı ve yaklaşık 10 el silah sesi duyduklarını belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler