Abdülkadir Yücelman yoğun bakımda

Geçirdiği ani kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılan Cumhuriyet yazarı ve Türk spor basınının duayen ismi Abdülkadir Yücelman'ın tedavisi sürüyor.

Yayınlanma: 21.11.2009 - 09:41
Abone Ol google-news

Önceki akşam Taksim yakınlarında bir iş yemeğine giderken yolda rahatsızlanan ve ilk müdahalesi Taksim İlkyardım Hastanesi’nde yapılan Türk spor basınının duayen ismi Abdülkadir Yücelman, doktorların önerisi üzerine Bahçelievler Medical Park Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yoğun bakım yaşam destek ünitesinde tedavisi süren Yücelman’ın sağlık durumunun önümüzdeki 48 saat içinde netlik kazanacağı, genel durumunun iyiye gittiği doktorlarca ifade edildi. Hastane yetkililerinden Dr. Türkan Özer, yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki 48 saat çok önemli. Kalp durması sırasında beyne oksijen gidip gitmemesi konusu net değil. Çekilecek MR sonrası daha net konuşabiliriz” dedi. Çok sayıda meslektaşı, arkadaşı ve basketbol camiasının önemli isimleri hastaneye gelerek Yücelman’la ilgili bilgi aldı. 4 büyük kulübün başkan ve yöneticileri de Yücelman ile Cumhuriyet ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Tükiye Gazeteciler Cemiyeti de geçmiş olsun mesajı yayımladı. Gazetemizi ve Medical Park Hastanesi’ni arayan TFF Başkanı Mahmut Özgener, eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy, G.Saray Başkanı Adnan Polat, GS TV Genel Müdürü Hasan Tankaya, eski GSGM Müdürü Mehmet Atalay geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, kalp krizi geçiren Cumhuriyet Gazetesi Spor Yazarı Abdulkadir Yücelman'a geçmiş olsun mesajı yayımladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler