Açlık grevinin 211. günü: Komisyon Nuriye ve Semih’i ne zaman inceleyecek?

Açlık grevinin 211. gününü geride bırakan tutuklu Nuriye Gülmen ile Semih Özakça’nın kritik durumuna dikkat çeken sevenleri, “Nuriye ve Semih’i kaybettiğimizde mi onları inceleyeceksiniz” diye sorarak OHAL Komisyonu’nu harekete geçirmek için çağrı yaptı.

Yayınlanma: 05.10.2017 - 20:47
Abone Ol google-news
Tutuklu akademisyen Nuriye Gülmen ile öğretmen Semih Özakça, “İşimi geri istiyorum” diyerek başlattığı açlık grevinin 211. gününü geride bıraktı. Numune Hastanesi’nde tutulan Gülmen ile Sincan Cezaevi Kampus Hastanesi’nde tutulan Özakça’nın dosyaları, OHAL Komisyonu tarafından hala incelenmedi. Nuriye Gülmen ile Semih Özakça’yı destekleyenler, “Nuriye ve Semih için ne yapabilirim” sorusuna yanıt verdi. 
 
İki direnişçinin sevenleri, “‘Yapılabilecek hiçbir şey yok’ duygusu ile Nuriye ve Semih için bir şey yapmaya dahi yeltenemeyiz. Tüm bu yasaklar, gözaltılar, tutuklamalar, komplolar bunun içindir. Tam da biz böyle hissedelim diye bunca saldırı. OHAL Komisyonun arayıp Nuriye ve Semih’i ne zaman inceleyeceklerini sorabiliriz? Nuriye ve Semih’in yaşam kıyısında olduğunu günlerdir işini geri istediklerini söyleyebiliriz. OHAL Komisyonunun Nuriye ve Semih’in işini vermesini isteyebiliriz” diyerek sosyal medyadan kampanya başlattı. 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler