Adana'da silahlı saldırı

Adana'da eğlenceden dönen bir grup, otomobil ile su sıçrattığı için uyardıkları kişinin silahlı saldırısına uğradı. Olayda 1'i polis memuru 4 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 01.11.2009 - 07:42
Abone Ol google-news

Cem Şahin, Cenk Şahin, Naile Şahin ile Antalya'nın Alanya ilçesi Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olduğu bildirilen polis memuru Yurdadoğu Arık, bir akrabalarının düğününe katıldıktan sonra düğün evine gitti.

Daha sonra, düğün evinden çıkarak bir bara eğlenmeye gitmek isteyen grubun içinde bulunduğu 34 DCS 29 plakalı otomobile plakası alınamayan bir araç tarafından su sıçratıldı.

Araçtaki şahsı uyaran gruptakiler, daha sonra bara giderek eğlendi. Grubu takip eden şahıs, bar dönüşü gruptakilerin içinde bulunduğu otomobile Adnan Kahveci Bulvarı İller Bankası kavşağında tabancayla ateş açtı.

Açılan ateşte vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Cem Şahin ile Naile Şahin Adana Numune Hastanesi'nde, Cenk Şahin ile Yurdadoğu Arık ise Çukurova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler