AKP'de istifa krizi... Edip Uğur: İstifa etmiyorum, siz görevden alın

İstifası istenen başkanlar listesinde adı olduğu öne sürülen Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur’la ilgili sıkıntı yaşanıyor. Uğur’un, “İstifa etmiyorum, istiyorsanız siz görevden alın” mesajı gönderdiği ortgaya çıktı.

Yayınlanma: 04.10.2017 - 08:36
Abone Ol google-news

Hürriyet gazetesinden Nuray Babacan'ın haberine göre, AKP'de  Balıkesir istifa krizi yaşanıyor... Belediye Başkanı Edip Uğur İstifa etmiyorum, siz görevden alın mesajı verdi. AKP’de genel başkan yardımcılığı da yapan Uğur’un, ‘partiden istifa edip bağımsız olarak belediye başkanlığına devam etme’ kararı aldığı iddia edildi.

Balıkesir Belediye Başkanı'ndan istifa açıklaması

 İL BAŞKANLARI İSTİFA ETTİRİLDİ

Bu arada kongre sürecinde göreve devam etmeyecek bazı il başkanlarının da istifalarının alınmasına devam ediliyor. Önceki gün Giresun, Niğde, Nevşehir ve Kırıkkale il başkanları istifa ettirildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDA DEĞİŞİKLİK YAPTI

İstifa iddialarının ardından ise Edip Uğur şimdi de Twitter hesabında yazan “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı” bilgisini kaldırdı.

CHP’Lİ BARIŞ YARKADAŞ: “DEPREM SÜRÜYOR… YARIN BURSA’YI İZLEYİN”

Bu değişikliklerin ardından CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş Twitter’dan “Balıkesir’in AKP’li Bld. Bşk. Edip Uğur, hesabındaki “Belediye Başkanı” ibaresini sildi. Deprem sürüyor… Yarın Bursa’yı izleyin…” paylaşımında bulundu.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler