AKP'den Davutoğlu-Bahçeli polemiğine ilk yorum

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında yaşanan polemiğe ilişkin açıklama yaptı.

AKP'den Davutoğlu-Bahçeli polemiğine ilk yorum
Abone Ol google-news
DHA
Yayınlanma: 27.07.2017 - 11:12

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, sürpriz AKP toplantısının gündemini ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. AKP toplantısına ilişkin Ünal,  "Kongre süreci başlıyor. Sürece ilişkin milletvekillerinin kendi seçim bölgelerindeki çalışmalara dönük bazı değerlendirmeler ve müzakereler gerçekleştirilecek. Meclis'in önümüzdeki hafta çalışmayacak olması, grup toplantısının da önümüzdeki hafta yapılmayacak olması nedeniyle bu toplantıya gerek görüldü" dedi. 

DAVUTOĞLU-MHP POLEMİĞİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında yaşanan polemiğe ilişkin bir soruya, Ünal, "Bu konuda herhangi bir şekilde yeni açıklama yapmaya gerek yok. Türkiye'nin içinde bulunduğu durum. Türkiye aynı anda 4 terör örgütü ile mücadele ederken yeni bir açıklama ile bir tartışma yapmak gibi bir amacımız söz konusu değil. Konuya ilişkin dünkü açıklamamızda partimizin bakış açısını ve temennimizi ifade ettik. Türkiye'nin içinden geçtiği kritik bir süreç var. Burada herhangi bir şekilde kişisel tartışmaların veya geçmişe dönük bir takım açıklamaların, geçmişte olmuş ya da olduğu düşünülen bazı hususların tekrar konuşulmasının ne vakti ne de zamanı. Tekrar söylediğimiz siyasette nezaket çok önemli, kıymetli. Tabiki siyasetçi düşüncesini açıklayacaktır ama nezaket çerçevesinde yapılması gerektiğinin altını çizerek ifade ettik" açıklamasında bulundu. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon