AKP'linin 'Hakkında soruşturma başlatıldı' dediği CHP'li Belediye Başkanı konuştu

AKP'li İsa Kırık, CHP’li Küçükkuyu Belde Belediye Başkanı Cengiz Balkan hakkında soruşturma açıldığı duyurmuştu. Balkan, yaptığı açıklamada iddiaları yalanlayarak, yargı yoluna gideceklerini ifade etti.

Yayınlanma: 16.07.2020 - 21:07
AKP'linin 'Hakkında soruşturma başlatıldı' dediği CHP'li Belediye Başkanı konuştu
Abone Ol google-news

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde, CHP'li Belediye Başkanı Cengiz Balkan hakkında soruşturma başlatıldığı iddiaları yalanlandı.
 
Balkan, "Hakkımda Cumhuriyet Savcılığına görevi kötüye kullanma iddiasıyla yapılmış bir suç duyurusu bulunmamaktadır" dedi. 

Küçükkuyu AKP İlçe Başkanı İsa Kırık, Küçükkuyu Belediye Başkanı CHP’li Cengiz Balkan hakkında ‘zeytinlik araziye inşaat ruhsatı verdiği ve kamu alacaklarını tahsil etmeyerek alacakların zaman aşımına uğramasına neden olduğu’ gerekçesiyle savcılık tarafından soruşturma başlatıldığını ileri sürdü.

“YARGI YOLUNA GİDİLECEKTİR”

Sözcü'den Mehmet Andaç'ın ulaştığı bilgilere göre Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, hakkında görevi kötüye kullanmaya yönelik bir suç duyurusu olmadığını belirtt. Balkan yaptığı yazılı açıklamada, "İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından zaman zaman denetim ve şikayetler üzerine soruşturmalar yapılması olağandır. Ancak iddia edildiği gibi hakkımda Cumhuriyet Savcılığına görevi kötüye kullanma iddiasıyla yapılmış bir suç duyurusu bulunmamaktadır. Bu iddiayı dile getiren şahıs hakkında da ayrıca yargı yoluna gidilecektir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler