Alkollü sürücü faciası: 3 ölü, 8 yaralı

ADANA'da fabrika işçilerini taşıyan minibüsün kontrolden çıkıp, yol kenarındaki bir eve çarpması sonucu 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 14.11.2016 - 09:38
Abone Ol google-news
<video:630387>

Kaza, saat 04.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Yeşilyurt Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi'nde meydana geldi. 26 yaşındaki Ali Sabah Çipil yönetimindeki 01 DVB 97 plakalı servis minibüsü, kontrolden çıkınca hızla yol kenarındaki 2 katlı bir eve çarptı.

Kazanın şiddetiyle evin duvarının bir kısmı yıkıldı. Büyük bir gürültüye uyanan ev sahibi 52 yaşındaki Bekir Koçhan, gördüğü manzara karşısında şok oldu. Koçhan'ın ihbarı üzerine kaza yerine polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Minibüsün içindeki işçileri çıkarmakta zorlanan sağlık ekipleri, Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekibinden destek istedi. Minibüs içinde sıkışanlar kısa sürede çıkartılırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, kimliği belirsiz bir kadın ve bir erkeğin kaza yerinde öldüğü belirlendi. Yaralılardan 44 yaşındaki Şirin Akkaya ile Elif Sıçramaz, 39 yaşındaki Mustafa Arık, 26 yaşındaki Ali Sabah Çipil, 42 yaşındaki Ahmet Endez, Osman Endez, Yıldız Tan, Caner Işık ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde ameliyata alınan kimliği belirsiz kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çipil, Arık ve Tan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu açıklandı. Çipil'in hastanede yapılan kontrolünde 1.52 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Kimliği belirsiz 2'i kadın 3 kişinin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Ölenlerin kimlik tespiti için çalışmaları sürdüren polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler