Almanya’nın en güzel Türk kızı

Türk kızları arasında düzenlenen ’Miss Turkuaz Güzellik Yarışması’nda Elif Özkan birinci oldu. Özkan’a tacını geçen yılın birincisi Damla Bingöl taktı.

Yayınlanma: 04.11.2013 - 09:32
Abone Ol google-news

Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde dün akşam düzenlenen 'Miss Turkuaz 2013' güzellik yarışmasında Türk kızları podyumda adeta göz kamaştırırken, Elif Özkan jüri oylarıyla yarışmanın birincisi seçildi.
Ekip Group tarafından dördüncüsü organize edilen 'Miss Turkuaz 2013' güzellik yarışmasının finalleri, yüzlerce seçkin davetlinin katılımıyla Gelsenkirchen'de gerçekleşti.
 
19 yarışmacının katıldığı ve 'Here We Are' ( biz buradayız) sloganıyla hazırlanan yarışmanın finalinde jüri oylarıyla Elif Özkan (22) birinci, Filiz Aydin(19) ikinci, Nergiz Damla Aslanalp(23) de üçüncü seçildi.Geçen yıl Miss Turkuaz birincisi seçilen Damla Bingöl'ün elinden birincilik tacını alan Elif Özkan'ın ilk sözleri, "cok çok mutluyum, ailemde burada, herşey rüya gibi geçiyor.Sevinçten neler olduğunu anlayamadım, yarın olsun da kendime geleyim" şeklinde oldu.
 
Yarışmada üçüncülüğü elde etme başarısını gösteren Nergiz Damla Aslanalp ise habercilere, "çok mutluyum, kendi adıma sevinirken, derece alamayan arkadaşlarım içinde üzüldüm, ama bu bir yarışma" diye konuştu.
 
'Miss Turkuaz 2013' güzellik yarışmasını organize eden ve yarışma sonunda habercilerin sorularını yanıtlayan Ekip Group Başkanı Yıldıray Cengiz, "Çok güzel bir final yaşadık.Her gecen yıl çıtayı biraz daha yükseltiyoruz ve bundan dolayıda gurur duyuyoruz. Sadece kazananlar değil,  yarışmacı olan 19 Tür kızı Almanya'nın her tarafına yayılarak, biz buradayız'ı herkesin gözüne sokarak anlatacaktır" dedi.
 
Yarışmanın gerçekleştirildiği podyumda birbirinden güzel Türk kızı boy gösterirken, Türk folklör grupları halk oyunlarını sergiledi, iki ayrı orjantal de kıvrak danslarıyla adeta yürek hoplattı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler