Ankara'da uyuşturucu operasyonu

Ankara ve Malatya'da düzenlenen operasyonlarda, 93 kilo 476 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi tutuklandı .

Yayınlanma: 13.10.2011 - 11:22
Abone Ol google-news

Ankara'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 93 kilo 476 gram esrar ele geçirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Çankaya'da, bazı eğlence mekanlarına uyuşturucu madde satışı yaptığı öne sürülen Dinçer K'nın liderliğindeki bir şebekeye operasyon düzenledi.

Operasyonda, uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişinin, ev ve araçlarında yapılan aramada, 93 kilo 476 gram esrar, 37 dolu tabanca fişeği ve çok sayıda uyuşturucu paketlemek için kullanılan kilitli poşet ele geçirildi. Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.


Malatya'da uyuşturucu operasyonu

Malatya'da, okul önlerinde ve üniversitede öğrencilerine uyuşturucu sattıkları belirlenen şebekeye yönelik çalışma başlatan polis, bazı adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

Operasyonda zanlılar M.B, O.N.P, T.A, O.P, A.K, H.D, E.K, N.U. ve H.U'yu gözaltına alındı.
Çoğu suçüstü yakalanan zanlılar, emniyetteki sorgu ve işlemlerinin ardından ''iştirak halinde sokakta uyuşturucu satmak'' suçlamasıyla Malatya Adliyesi'ne sevk edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler