Arınç 'kayyum' sorusunu önce duymamazlıktan geldi, sonra bakın ne yanıt verdi

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gazetecilerin Koza İpek Grubu'na kayyum atanması ile ilgili sorusuna, “Hiç olmazsa Urfa’da sormazlar dedim, ama siz onu sordunuz. Hadi onu sormamış olun” dedi.

Yayınlanma: 27.10.2015 - 13:08
Abone Ol google-news
<video:396263>

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, program öncesi bir otele gelerek eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile kısa bir süre görüştü. Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Arınç, Koza İpek Grubu'na kayyum ile ilgili soruya ilginç bir cevap vererek geçiştirdi. Önce duymamazlıktan gelen Arınç, sorunun tekrarlanması üzerine “Tahmin ettim. Hiç olmazsa Urfa’da bunu sormazlar dedim, ama siz onu sordunuz. Hadi onu sormamış olun.” diyerek soruyu geçiştirdi.

AKP İÇİNDEN BÜLENT ARINÇ'A EN SERT YANIT: HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ

“SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN GELDİM”

Kayyum ile ilgili soruyu geçiştiren Arınç, “Şanlıurfa peygamberler şehri. Burada seçim çalışması için geldim. Allah kısmet ederse Harran ve Viranşehir ilçelerinde seçim çalışması yapacağım. Halkla ilişkiler kuracak, sohbet edeceğiz. Tek bir gayemiz var, pazar günü yapılacak seçimlere Şanlıurfa’dan da Türkiye’den de en iyi sonucu almak. Türkiye şu anda AK Parti’ye şiddetle ihtiyacı var” şeklinde konuştu. Bülent Arınç daha sonra seçim çalışmaları için Harran’a gitti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler