Atalay Filiz'le ilgili yeni gelişme... Polisi alarma geçiren ihbar
İstanbul ve Ankara'da 3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde görüldüğü ihbarı üzerine polis harekete geçti. Polis, terminal çevresi ve içinde araştırmalarını sürdürüyor.

<video:545346>
Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında da Ankara'da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in, İzmir'e kaçtığı saptanmıştı. Buca'da öğrenci evinde kaldığı belirlenen ve Çeşme'de de görüldüğü yönünde ihbarlar olan Atalay Filiz'in akşam saatlerinde İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde görüldüğü yönünde polise çok sayıda ihbar geldi.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Verilen bilgiler doğrultusunda terminal ve çevresinde uzun süre Atalay Filiz'in izi sürüldü.
Polisin, Atalay Filiz'in buradan kaçma ihtimaline karşın arama çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
İmamoğlu'nun ifadesi Cumhuriyet'te!
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
‘Affedebileceğim bir şey değil’
-
'Ordunun yeni Türkçe sözcüsü eski bir gangster'
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı