Avatar 2'den yeni görüntüler paylaşıldı

Yönetmenliğini James Cameron'un yaptığı, Yeni Zelanda'da çekilen Avatar 2 devam filminden yeni görüntüler paylaşıldı.

Yayınlanma: 11.09.2020 - 13:40
Avatar 2'den yeni görüntüler paylaşıldı
Abone Ol google-news

James Cameron, Yeni Zelanda'da çekilen Avatar 2 devam filminin yeni görüntüleri filmin resmi Twiiter hesabından paylaşıldı.

Su altı çekimlerinin gösterildiği görüntülerde bilim kurgu kraliçesi olarak tanınan Sigourney Weaver, çekimlerde bir su altı gösterisi yaptı.

"DUBLÖR KULLANMAMAKTAN ASLA ÇEKİNMEZ"

Söz konusu tweet "Avatar devam filmlerinin setinden: Sigourney Weaver, su altındayken bile bir dublör kullanmamaktan asla çekinmez!"  notu ile paylaşıldı.

Avatar filminde Dr. Grace Augustine karakterine hayat veren Sigourney Weaver

Sigourney Weaver'in canlandırdığı Dr. Grace Augustine karakteri, Pandora gezegeninde insanlardan kaçarken gövdesinden vurularak 2009'daki orijinal Avatar'da ölmüş gibi görünüyordu. Yine devam filmleri için geri dönen Sam Worthington'ın canlandırdığı Jake Sully, Tree of Souls'a ulaşacak kadar uzun yaşamasına yardım ediyor. 

Na'vi, bilincini bir avatar bedenine aktarıyor ve anılarının Pandora'nın ekosisteminde saklanmasını sağlayan bir sinirsel bağlantı oluşturuyor.

AVATAR 2 NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Avatar 2 devam filminin gösterim tarihinin16 Aralık 2022 olması planlanıyor. Diğer devam filmlerinin ise (toplam beş) ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz bir bilgi yok.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon