Ayça Varlıer'e TRT sansürü

Ayça Varlıer, TRT Okul kanalında katıldığı program öncesinde giyeceği kıyafet konusunda uyarılmasını twitterda takipçileriyle paylaştı.

Yayınlanma: 10.02.2013 - 11:29
Abone Ol google-news

Oyuncu Ayça Varlıer, TRT Okul kanalında katıldığı program öncesinde giyeceği kıyafet konusunda uyarılmasını twitterda takipçileriyle paylaştı.

Yaşadığı şoku anlatan Varlıer, çok korkutucu bir yola girmişiz sözleriyle tepkisini dile getirirken, modacı Dilek Hanif'in THY hostesleri için tasarladığı kıyafetlere de atıfta bulundu.

İşte Varlıer'in twitterdan paylaştığı mesajlar...

"Gecen gun TRT Okul programina konuktum, kiyafet konusunda bazi uygulamalar getirilmis.Sfir kol ve anladigim kadariyla koprucuk kemiğe kadar olan yakalar uygun degilmis, mini etek zaten olamaz..programa cikmadan bana soylediler..Acikcasi yorumu sizlere birakiyorum.

Acaba bir kac seneye Dilek Hanım'ın yapmis oldugu bu "kostüm"lere benzer uygulamalar da gelir mi dersiniz? "


Takipçisinin "O yüzden mi uzun kollu gömlek va etek giydiniz?dikkatimi çekti ama adı okul olan kanala uygun olsun diye seçtiğnizı düşünmüştüm" mesajı üzerine Varlıer, "Hata oldu o kıyafet,cok daha uygun,spor tercih ederdim. programin icerigini bilmiyodum,kisitlamalari duyunca getirdigim birkaç parçadan seçiverdik.. yani, hem talihsizlik hem de uzuntu dolu anlar yasadim.." sözlerini yazdı.

Daha önceki sansürler anlatılmış

Varlıer ayrıca twitterda programda çalışanlarında da kendisine üzüntülerini illettilerini hatta daha önce çekimi yapılan bir programın şarkıcının giydiği dekolte nedeniyle iptal edildiğini anlattıklarını yazdı.

Varlıer yaşadığı şoku "Zaten sorun benim ne giyip giymedigim degil..herşey çok ortada ve korkutucu" sözleriyle vurguladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler