Aziz Yıldırım'a takipsizlik kararı
Aziz Yıldırım hakkında verilen tedbir kararına uymayıp, basın açıklamasında kulüp başkanı sıfatıyla açıklama yaptığı gerekçesiyle başlatılan soruşturmada savcılık takipsizlik kararı verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü üyesi ve aynı zamanda avukat olan Kerim Kerimoğlu, Yıldırım hakkında ‘İhtiyati tedbir kararına muhalefet’ suçlamasıyla geçtiğimiz ay Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu dilekçesi sunmuştu.
Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’ndeki davada Yıldırım hakkında alınan tedbir kararını gerekçe gösteren Kerimoğlu, Yıldırım’ın Haziran ayında dernek görevinden uzaklaştırılmasına rağmen kulüp başkanı sıfatıyla açıklama yaptığı gerekçesiyle cezalandırılmasını talep etmişti.
'Yasal unsur oluşmadı'
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Aziz Yıldırım’ın herhangi bir suç ve ceza öngören bir norm tarafından suçunun tanımlanmadığını belirtti. Olayın, adli yönden soruşturma ve kovuşturma gerektirir bir suç olmadığını belirten savcılık, Yıldırım’ın dosyası hakkında yasal unsurun oluşmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi ve kararın bir örneğini Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne gönderdi.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı