Bahçeli’nin fotoğrafçısından Akşener’e ‘şiir’

MHP’deki kurultay tartışmalarında bu kez “güldüren” atışmalar yaşanıyor. Besteleri ve şiirleri ile de bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 22 yıllık fotoğrafçısı Mehmet Ayhan Günaydın, Akşener’i yazdığı şiirle eleştirdi.

Yayınlanma: 09.07.2016 - 14:21
Abone Ol google-news

Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi mezunu olan Günaydın, 21 yıldır Bahçeli ile birlikte çalışıyor. MHP’nin 7 Haziran seçimlerinde Hakkari’den milletvekili adayı da olan Günaydın, genel başkan adayı Akşener ile ilgili yazdığı şiirle dikkat çekti. 

Günaydın’ın Facebook hesabından “MHP’de alternatif bayramlaşma niyetine ithafen” mesajıyla paylaştığı “Sen neymişsin be abla” başlıklı şiiri şöyle:

“Yeter artık yorulduk, ağıza almanızdan / Madem bunca severdin, sağlığında nerdeydin / Başbuğ Türkeş hayatta, zorlukla savaşırken / O vakitler Meclis’te, kiminleydin nerdeydin./Ülkücüyüm diyorsun, peki güzel iyi de / Meclis dışı kalmıştı, Doksan beşte MHP / Niye koşup gelmedin o vakitler sefere / Resim vermek yahşi de, gerçeğinde nerdeydin./ Doksanlarda Doğru Yol, İki bin iki AKP / Kurucusun (ak)ların, en öndesin partide / İki bin dörtte ayrıldın, kabul etti MHP / Tek bizde değil bacım, bilmem başka nerdeydin. Her şey size hep mübah, her yol size otoban / Olağan üstü talebler, duruyorken Olağan / Koray Aydın, Akşener, bir de sofralık SOĞAN / Kasımaca tık ses yok, Haziranda nerdeydin.”

‘Görüntüde efesin’

“Doğru söyle yemin et, görüntüde efesin / Aday olsan Kasım’da, çıkar mıydı hiç sesin / Bilirim ki çıkmazdı, yorulmazdı nefesin / Madem yanlış çoktu da, sen vekilken nerdeydin. / Gerçekleri bulmaya, yalanlardan soyduğum / Basit basit sorular, benim size sorduğum / Geçmişiniz haliniz, önünüze koyduğum / Neredeydin be ablam evvelinde nerdeydin. / Halinizi diyeyim, kedi yapar viyaklar / Tavuk yumurtlayınca, velveleyle gıdaklar / Ayağına basınca, bilmem neler ciyaklar / Ses etmezdin yüksekken, o zamanlar nerdeydin. Medya patronlarıyla, daim duayenleri / Arkanıza alınca, cüsse büyük beyleri / Sen ve senin gibinin, çokça çıktı sesleri / Öne çıktın algıyla, kimse yokken nerdeydin. Sizler öne çıkınca, hakikisi hep pustu / Ülkücüde imkân yok, neylesin ki hep sustu / Ciğerleri bileni, kokusundan çok kustu / Düşünceli can ablam, daha önce nerdeydin. Basının karşısında, dedin ki şenlenecek / Sen öyle dedin ya, bak nasıl şenlenecek / Orta yere başkaca, neler neler gelecek / Sabret bekle gör ablam, yüksekteyken nerdeydin.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler