Batum'dan seçim tahmini

CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, Eskişehir'de girilmemiş tek bir ev bile bırakmayacaklarını belirterek, ''Sonunda Sayın Kılıçdaroğlu'nu başbakan, CHP'yi de iktidar yapacağız'' dedi.

Yayınlanma: 16.04.2011 - 16:17
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, Emek Mahallesi'nde CHP Kadın İletişim Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, Eskişehir'de milletvekili adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, amaçlarının CHP'yi Eskişehir'de açık ara birinci parti yapmak olduğunu kaydetti.

CHP'nin el ele ve yürek yüreğe çalışacağını ifade eden Batum, şöyle konuştu:
''Özellikle şunu söylemek istiyorum. Nasıl olsa çok uzun süre beraber olacağız. Sonuç itibarıyla el ele yürek yüreğe çalışıp mutlaka başaracağız. CHP'nin bütün il yöneticileri burada, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen de burada. Hepinizin huzurunda şu sözü veriyorum. Hep beraber, sonuna kadar beraber her gün çalışacağım. Eskişehir'de girilmemiş tek bir ev bile bırakmayacağız. Sonunda Sayın Kılıçdaroğlu'nu başbakan, CHP'yi de iktidar yapacağız. Daha da önemlisi kimse kusura bakmasın ama AKP'yi de tarihin çöplüğüne gömeceğiz. Şunu da söyleyeyim belediye başkanımızın Büyükerşen'in de dediği gibi tramvayın temelini hep birlikte atacağız.''

Konuşmanın ardından Batum ve beraberindekiler iletişim bürosunun açılışını yaptı.

 

"Biz yüzde 35, AKP 33"

Bir yurttaşın, "Araştırmalar oy oranınızı yüzde 25 gösteriyor. En babası yüzde 30" diye konuşunca; Batum, "30'u da yalan, vallahi yalan. Biz yüzde 35 alacağız, AKP yüzde 33 alacak. Göreceksin" dedi.

Batum'a aynı kişi bu kez "İnşallah Amerika'ya dik durursunuz. Altını oydurmazsınız, Silahlı Kuvvetlerin kağıttan kaplan olmaktan çıkartırsınız" diye konuştu.

Daha sonra Batum, yurttaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler