Baykal delegelerle buluşacak
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Adana'da kurultay delegeleriyle buluşacak.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, pazar günü Adana'da kurultay delegeleriyle buluşacak. Baykal daha sonra kendi genel başkanlığı döneminde, 2009 yerel seçimlerinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak adı açıklanan ve ardından bu adaylığı iptal edilen eski CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Avukat Soner Çetin’in oğlu Deniz Çetin’in sünnet törenine katılacak.
Pazartesi gazetecilerle kahvaltı yapacak olan Baykal, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ve Türk-İş Adana 4’üncü Bölge Temsilciliği’ni ziyaret ederek, oda ve sendika şube başkanlarıyla toplantı düzenleyecek. Sonra da CHP’nin Adana’daki tek belediyesi olan Çukurova Belediyesi’ni ziyaret edecek.
CHP’nin Adana’da 28 kurultay delegesi bulunuyor. Baykal’ın toplantısına tamamının katılıp katılmayacağı merakla bekleniyor.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!