BBP: Yazıcıoğlu hayatını kaybetti

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu; BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve Kaya İstektepe'nin hayatını kaybettiklerini duyurdu. Yazıcıoğlu'nun cenazesi Kızılöz Köyü'ne götürüldü. Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesi Salı günü Ankara'da toprağa verilecek.

Yayınlanma: 28.03.2009 - 10:28
Abone Ol google-news

BBP Genel Başkanı ve Sıvas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesi Salı günü Ankara'da toprağa verilecek. BBP Genel Merkezi tarafından açıklanan cenaze programına göre: Yazıcıoğlu'nun cenazesi 31 Mart Salı günü, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınacak. Yazıcıoğlu için ilk tören TBMM'de yapılacak. TBMM'deki törenden sonra Yazıcıoğlu'nun Türk Bayrağı'na sarılı tabutu Kocatepe Camii'nde kılınacak namazdan sonra BBP Genel Merkezi'ne getirilecek. Yazıcıoğlu'nun cenazesi buradaki törenden sonra Ankara'da toprağa verilecek.

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu'nun yaptığı açıklama şöyle:

"Başbakımız ve son yolculuğuna beraber çıktığı yol arkadaşları hayatını kaybetmiştir. Hepimizin başı sağolsun. Genel başkanımızı ve beraberindekileri arama kurtarma çalışmalarına katılan herkese, devlete ve halkımıza teşekkür ediyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler