Beşiktaş penaltılarla finalde

Antalya'da düzenlenen ''Tuttur.com Cup''ın ilk maçında Beşiktaş ile Vitesse maçın normal süresini 4-4 berabere bitirdi. Beşiktaş penaltı atışları sonucunda finalist oldu.

Yayınlanma: 06.01.2010 - 21:56
Abone Ol google-news

Maçın 5. dakikasında Hofs'un ayağından bulduğu golle öne geçen Vitesse, 15. dakikada Sinan Kaloğlu'nun penaltıdan attığı golle farkı ikiye çıkardı.

Beşiktaş, 24. dakikada Tello ile 32. dakikada Nihat'ın attığı gollerle durumu 2-2'ye getirdi. Çekişmeli geçen maçta konuk takım 38. dakikada yine bir Türk oyuncusu Onur'un golüyle 3-2 öne geçti.

Beşiktaş 71. dakikada Bobo'nun penaltıdan, 89. dakikada da Nihat'ın attığı gollerle skoru 4-3 yaptı. Paul Verhaegh'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Vitesse, 90 3'te Hofs'un attığı golle beraberliği yakaladı: 4-4. Maç bu sonuçla sona erdi.

Turnuva kuralları gereği uzatma oynamadan penaltılara geçildi. Beşiktaş'ta Bobo, Tabata, Tello ve Necip kullandıkları penaltıları gole çevirirken, Vitesse'de sadece Stefanovic, Pluim penaltıları gol yapabildi. Beşiktaş penaltılar sonucu maçı 8-6 kazandı ve finalist oldu.

Beşiktaş, yarın oynanacak Kayserispor-Hamburg maçının galibi ile Cumartesi akşamı final maçında karşılaşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler