Beşiktaş'tan spor akademisi önerisi

Beşiktaş'ın altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Sinan Vardar, genç futbolcuların eğitimlerini devam ettirmeleri için kulüplerin birleşip bir spor akademisi kurması gerektiğini söyledi.

Yayınlanma: 01.05.2011 - 11:39
Abone Ol google-news

Sinan Vardar, Beşiktaş Dergisi'nin mayıs ayı sayısında açıklamalarda bulundu. Turizm ve futbolun kendisi için en önemli şeyler olduğunu kaydeden Vardar, ikisinin çevresini çok geliştirdiğini ifade etti.

Bundan sonraki hedefinin A2 takımında oynayan Atınç, Furkan, Oğuz, Caner, Muhammed, Kadir, Erkut gibi birçok yetenekli futbolcunun gelişimini ve Türk futboluna katkılarını sağlamak olduğunu kaydeden Vardar, şöyle dedi:

''Spor okullarımız sayesinde, küçük çocuklar Beşiktaşlı oluyor, Beşiktaş bilinciyle ve terbiyesiyle yetişiyor. Kahvelerden ya da kötü alışkanlıklardan kendilerini kurtarmış oluyorlar. Altyapı denildiğinde öne Beşiktaş altyapısı çıkıyor. Bununla da iftihar ediyorum.''
Futbolcuların eğitimlerine devam etmelerinin büyük önem taşıdığını belirten Vardar, ''İstanbul'da Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ya da diğer takımlar birleşip bir spor akademisi kurmalıyız, futbolcularımızın tahsilini devam ettirmelerini sağlamalıyız''
şeklinde konuştu.

Vardar, Beşiktaş'ın genç oyuncusu Necip'in siyah-beyazlı takımda uzun yıllar kalacağını, hatta takım kaptanlığını yapabilecek karakterde bir oyuncu olduğunu da ifade etti.

Siyah-beyazlı kulübün taraftarlarının da kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirten Vardar, ''Beşiktaş taraftarı diğer kulüplerin taraftarlarına benzemiyor, onlar bambaşkalar. Birçoğunu da tanıyorum, hepsi çok iyi çocuklar'' dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler