Beykoz'da Cam Şenliği

Acarkent Rotary Kulübü ve Beykoz Cam Sanatları Turizm Derneği işbirliğiyle, Coliseum Acarkent’te Cam İşleme Sanatını yaşatmak, cam ustalarını tanımak amacıyla 'Camdan Cana' temalı “Beykoz Cam Şenliği” düzenleniyor.

Yayınlanma: 19.10.2018 - 16:46
Abone Ol google-news
6-7 Ekim tarihlerinde Coliseum Sports Club'da gerçekleşecek etkinlikte, cam sanatına gönül vermiş cam ustalarının, birbirinden değerli eserleri satışa çıkarılacak. Bu eserlerin satışından elde edilecek gelirler Uluslararası Rotary Çocuk Felcine Son projesine bağışlanacak. Etkinlik boyunca çocuklar ve misafirler Beykoz ‘daki değerli cam ustalarından  cam işleme ve üfleme  tekniklerini deneyerek öğrenecek, kendi cam figürlerini yapacaklar.
 
Bugün saat 17.00'de Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Acarkent Rotary Kulübü Başkanı Kerem Aras ve üyeleri, Coliseum Sports Club Genel Müdürü Yücel Kara, Beykoz Cam Sanatları & Turizm Derneği  Başkanı Yılmaz Güzeci,  Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu üyeleri  Funda Acar ve Erdinç Acar ile  cam ustalarının katılımıyla düzenlenecek törende, Beykoz’da Cam  sanatının ve Cam ustalarının milli kültür değerlerimize katkısına değinilecek. 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler