'Binali Yıldırım Millet Bahçesi' mağdur etti

İzmir’in Kemalpaşa ilçesi Nazarköy mevkiinde yapılan Binali Yıldırım Millet Bahçesi yurttaşları mağdur ederken, buna karşın belediye yetkilileri “Başınızın çaresine bakın” dedi.

Yayınlanma: 10.03.2019 - 21:41
Abone Ol google-news

AKP’li Kemalpaşa Belediyesi tarafından Nazarköy mevkiine Binali Yıldırım Millet Bahçesi’nin yaptırılmasıyla yurttaşların trafiğe açık olan yolları kapattırıldı. Demir parmaklıklarla çevrelenen muhitte yurttaşlar, AKP’li Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya durumu bildirerek, hastaları olduğunu, evlerine ambulansın ulaşamadığını aktardılar.

Belediye ilgilenmedi
Dün babasını kaybeden mağdur Demir Ali Açıkgöz, gelen cenaze aracının ise eve ulaşamadığını, belediyeye durumun telefonla bildirilmesi üzerine ise “Başınızın çaresine bakın” yanıtı aldığını söyledi.
Odatv’ye açıklama yapan Açıkgöz, “Belediyenin yolu araç trafiğine kapaması nedeniyle mağdur olduk. Hastalarımız var ambulans gelemiyor. Bugün cenazemiz için araç geldi, beş saat bekledi, yola giremedi, biz de araca kadar cenazemizi taşımak zorunda kaldık. Belediyeye defalarca söyledik, artık bu sorunun çözülmesini istiyoruz” şeklinde konuştu. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon