Bir 'top oynama' cinayeti daha

Geçim sıkıntısı ve sıcak havalar derken insanların tahammül sınırları da azalıyor... Osmaniye'de iki aile arasında 'kaçan top' nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2'si ağır 14 kişi yaralandı. Benzer bir olay dün Batman'da da yaşanmıştı.

Yayınlanma: 01.08.2009 - 08:39
Abone Ol google-news

Batman'da çocuklar arasında futbol topu yüzünden çıkan kavgaya aile büyüklerinin karışması sonucu 3 kişinin ölmesinin ardından bir gün sonra yine 'top cinayeti' yaşandı.

Osmaniye'de Cebel Yaylası Suyungözü mevkisinde piknik yapmaya giden Kıl ailesi, kendi aralarında oynadığı top Küçük ailesinin bulunduğu yere sekti.

Bunun üzerine iki ailenin mensupları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçak, tahra (budama bıçağı) ve baltanın kullanıldığı kavgaya dönüştü. Küçük ailesi mensupları da av tüfeği ve tabanca ile Kıl ailesinin üzerine ateş açtı.

Kavgada Ömer Kıl (23) olay yerinde öldü. Mustafa Kıl (29), Haskız Kıl (80), Cemal Yıldırım (36), Ahmet Karakaya (24), Mehtap Karakaya (30), Ali Kıl (27), Feramuz Kıl (31), Hacı Bilal Kıl (25), Yusuf Kıl (29), Osman Küçük (28), Hasan Küçük (28), Yaşar Küçük (42), İrfan Küçük (39) ve Reşat Küçük (30) ise yaralandı.

Kamyonetle hastaneye götürülen yaralılar, yolda 112 Acil Servis ambulanslarına alınarak Osmaniye Devlet ve Özel İbni Sina hastanelerine kaldırıldı.

Mustafa Kıl ile İrfan Küçük'ün durumunun ağır olduğu, tedavisi süren diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kavgaya karışan ve kaçan bazı aile mensuplarının arandığı, olayla ilgili soruşturma sürdüğü bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler