'Birleşe birleşe kazanacağız'

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, ''Geçmiş seçimleri bölüne bölüne kaybettik, bu seçimleri birleşe birleşe kazanacağız'' dedi. Karayalçın, 22 Kasım seçimlerinden önce Cumhuriyet gazetesinde ''Tehlike'nin Farkında mısınız?'' şeklinde haber yapıldığını hatırlatarak, ''Bugün görüyorum ki Mamaklılar tehlikenin farkında'' dedi.

Yayınlanma: 14.01.2009 - 10:51
Abone Ol google-news

Karayalçın CHP Mamak İlçe Başkanlığınca düzenlenen ''Dostluk ve Dayanışma Kokteyli''nde yaptığı konuşmada, CHP ve SHP üyelerini bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Katılanlara CHP-SHP ayrımı yapmaksızın kendisini destekledikleri için teşekkür eden Karayalçın, ''Hepimizin kuşkusuz iddiası var. İddia taşımadan siyasetçi olunmaz, ama alınmış bir karar var. Biz de bu karara destek olmalıyız. Bölünerek sonuca gidemeyiz. Sonuç elde etmemiz için geçmiş seçimlerden ders çıkarmak zorundayız. Birleşerek, bütünleşerek hareket etmeliyiz. Geçmiş seçimleri bölüne bölüne kaybettik, bu seçimleri birleşe birleşe kazanacağız.''


Tehlikenin farkındasınız

Karayalçın, 22 Kasım seçimlerinden önce Cumhuriyet gazetesinde ''Tehlike'nin Farkında mısınız?'' şeklinde haber yapıldığını hatırlatarak, ''O zaman bazıları tehlikenin farkında değildi, bugün görüyorum ki Mamaklılar tehlikenin farkında. O nedenle birleşmişler'' dedi. Mamak'ın bu tavrının Ankara'nın tüm ilçelerine örnek olmasını dileyen Karayalçın, CHP'nin Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin'i sosyal demokratları bir araya toplama konusundaki başarısından dolayı kutladı.

Şahin de tüm katılanlara teşekkür ederek, dayanışma uğruna bir araya geldiklerini, etkinliğin yerel demokrasiye ve birlikteliğe çok katkısı olacağını belirtti. Kendilerinden önceki siyasetçilerin deneyimiyle gençlerin dinamizmini birleştirmek istediklerini anlatan Şahin, yerel ve genel seçimlerde ''AKP iktidarını bertaraf edeceklerini'' söyledi.
Kokteyle CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay, CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Mersin Milletvekili İsa Gök de katıldı.

Murat Karayalçın, seçimi kazanıp, göreve gelmesinin ardından, Melih Gökçek döneminde kaldırılan şehirlerarası otobüs servislerinin yeniden hizmete gireceğini açıkladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler