'Bu fener yol göstermez, yolsuzluk gösterir'

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Deniz Feneri Davası ile ilgili olarak, "Başınıza 'o savcıların başına gelen gelir' demek istiyorlar. Bu fener yol göstermez, yoluzluk gösterir" dedi.

Yayınlanma: 10.04.2012 - 14:04
Abone Ol google-news

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TBMM'de siyasi parti gruplarını ziyaret eden Uludere'de hayatını yitirenlerin ailelerini kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından gazetecilerin Deniz Feneri Davası ile ilgili soruları üzerine konuşan İnce şöyle konuştu: "AKP'li Belediyelerin üstüne gideceklere 'Bakın yolsuzluk yapanlarla istenen cezayla savcılara istenen cezayı kıyaslayın. AKP'li Belediyelerle uğraşırsanız, başınıza o savcıların başına gelen gelir' demek istiyorlar. Bu fener yol göstermez, yoluzluk gösterir. Bütün renkler hızla kirleniyordu. Birinciliği aka verdiler."
 

Suriye

Türkiye'nin Suriye konusundaki tutumunu da eleştiren İnce, "ABD konuşmuyor, AB konuşmuyor. Çin ve Rusya'da konuşmuyor. Dünyada konuşan bir tek Türkiye var. Patavatsızlık noktasına gelmeye başladı. Bu taşeronluğunda ötesindedir. Çocuklarına askere gitmemesi için çürük raporu alanlar, bu ülkenin savaşa gitmesine yol açacak" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler