Bu hafta 6 yeni film vizyona girecek

Sinemaseverle buluşacak ''İnanılmaz Örümcek Adam'' adlı filmin yönetmenliğini Marcc Webb üstleniyor. ABD yapımı 3 boyutlu, bilim kurgu, aksiyon, fantastik türündeki filmin oyuncuları arasında Emma Stone, Stan Lee, Andrew Garfield, Sally Field ve Martin Sheen yer alıyor.

Yayınlanma: 05.07.2012 - 10:34
Abone Ol google-news

Filmde ailesi tarafından terk edilmiş, dayısı ile eşinin büyüttüğü, sosyal hayatta zayıf karakterli, lise çağında bir genç olan Peter Parker'ın, her ergenin yaşadığı ''Ben kimim, nereye aitim?'' psikolojisinin derin sorgulaması ele alınıyor.

Yönetmenliğini Hark Tsui'nin üstlendiği, Hong Kong yapımı aksiyon türündeki ''Dedektif Dee ve Gizemli Alev'' filmin oyuncuları arasında, Bingbing Li, Andy Lau, Carina Lau, Sos Haroyan, Jinshan Liu, Jean-michel Casanova, Lu Yao bulunuyor.

''Bu Dans Senin'' isimli bir diğer vizyona girecek olan film, 2011 yılı Kanada yapımı. Yönetmenliğini Sarah Polley'in üstlendiği filmde, Michelle Williams, Seth Rogen, Sarah Silverman, Luke Kirby, Aaron Abrams, Danielle Miller, Vanessa Coelho, Avi Phillips rol alıyor. Dram türündeki film, Margot ve Lou isimli ve 5 yıldır evli olan, dışarıdan bakıldığında sorunsuz ilişki yürüten bir çiftin hikayesini anlatıyor. Sarah Polley'in ikinci uzun metrajlı filmi olan yapım, sevgi, bağlılık, ihanet üzerine günümüz evliliklerine bir bakış açısı sunuyor.
Güney Kore yapımı, ''Kıyamet Kitabı'' adlı korku türündeki filmin yönetmenliğini Pil-sung Yim ve Kim Ji-woon üstleniyor. Filmdeki oyuncular arasında Kang-woo Kim, Ma Dong-seok, Jin Ji-hee, Go Joon-hee bulunuyor. 3 farklı hikayenin iç içe geçtiği filmde, elektrik mühendisi Pak Do-won tarafından bir tapınağı aydınlatması için bir robot üretmesi ve robotun tapınağın baş rahibi Hye-joo tarafından da koruma altına alınması sonrası yaşanan olaylar anlatılıyor.
Komedi türü ''Aşk Sanatı'' film de vizyona girecek bir diğer yapım. Yönetmenliğini Emmanuel Mouret üstlendiği filmde, Gaspard Ulliel, Julie Depardieu, Frederique Bel, François Cluzet, Elodie Navarre rol aldı. Günümüz modern ve karmaşık kadın-erkek ilişkilerinin masaya yatırıldığı filmde, filmin yönetmenliği ve senaristliğini de üstlenen oyuncu Emmanuel Mouret sinemaseverlere aşk sanatını öğretiyor.

Yönetmenliğini Nadine Labaki'nin üstlendiği dram ve komedi türündeki ''Peki Şimdi Nereye'' adlı filmde, Nadine Labaki, Sasseen Kawzally, Mostafa Al Sakka, Caroline Labaki, Muhammad Aqil, Petra Saghbini, Anjo Rihane rol alıyor. Nadine Labaki, senaryosunu yazdığı, yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenip rol aldığı son filminde dinsel çatışmaları ve savaşın anlamsızlığını kadınların kıvrak zekası üzerinden eleştiriyor.

Cannes'daki dünya prömiyerinde dakikalarca ayakta alkışlanan Labaki'nin mizah ve dolu son filmi olan ''Peki Şimdi Nereye'', memleketi Lübnan'nın ortasındaki küçük bir köyde geçiyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler