Bu kez savcılara şikayet etti

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, kaçırılmasıyla ilgili iddialarda bulunan AKP'li Şamil Tayyar'a ''Kendisini Ulu Divan'a havale ediyorum" dedi. Tayyar da Aygün'ün bu sözlerine Twitter'dan " Öç almaya yönelik açık tehdittir, savcıları göreve çağırıyorum" diyerek yanıt verdi.

Yayınlanma: 15.08.2012 - 12:49
Abone Ol google-news

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Hüseyin Aygün'ün şahsıma ilişkin 'Ulu Divana havale ediyorum' açıklaması, öç almaya yönelik açık tehdittir, savcıları göreve çağırıyorum" dedi.

Tayyar, Twitter'da CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün "Onu ulu divana havale ediyorum" sözlerine yanıt verdi.

Şamil Tayyar tepkisini, "Hüseyin Aygün'ün şahsıma ilişkin 'Ulu Divana havale ediyorum' açıklaması, öç almaya yönelik açık tehdittir, savcıları göreve çağırıyorum. Kafasına silah uzatan teröristlere iyi gençler diyen Aygün'ün elinde sadece kalem olanı tehdide yeltenmesi, dağ çarpması değilse cinnettir. Ey Aygün sende azıcık onur varsa, bir yazarı ve siyasetçiyi değil çocuklarına gözyaşı döktüren teröristleri Ulu Divana havale et!" diye gösterdi.

Hüseyin Aygün kaçırılmasıyla ilgili olarak bazı iddialarda bulunan AKP'li Şamil Tayyar'a  ''Kendisini Ulu Divan'a havale ediyorum. Ulu Divan, Pir Sultan'ın kullandığı bir kavramdır. Başka bir şey söylemeyeceğim. Ağzımı mı bozayım yani'' diyerek tepkisini göstermişti.

 

"MKYK'de konuşmadık"

AKP'li Şamil Tayyar ayrıca AKP MKYK'de Hüseyin Çelik ve şahsının tek satır gündem konusu olmadığını öne sürerek, "Aksi haberler fabrikasyondur. CHP ile karıştırmışlar" dedi. AKP MKYK'de iki milletvekilinin uyarılmasının gündeme geldiği şeklinde haberler ortaya atılmıştı.

Hüseyin Aygün kaçırılmasıyla ilgili olarak bazı iddialarda bulunan AKP'li Şamil Tayyar'a d ''Kendisini Ulu Divan'a havale ediyorum. Ulu Divan, Pir Sultan'ın kullandığı bir kavramdır. Başka bir şey söylemeyeceğim. Ağzımı mı bozayım yani'' diyerek tepkisini göstermişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler