Bursa'da öğrenci otobüsü devrildi: 1 ölü, 45 yaralı

Çanakkale gezisi için Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinden yola çıkan otobüs, Karacabey ilçesinde devrildi.Okulun müdürü öldü, sürücü, 4 öğretmen ve 40 öğrenci yaralandı

Yayınlanma: 27.05.2013 - 12:17
Abone Ol google-news

Alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde faaliyet gösteren Çok Programlı Lisenin öğrencilerini taşıyan Ziya Günday idaresindeki 03 VR 191 plakalı otobüs, Karacabey-Bandırma karayolunun Çavuşköy Kavşağı mevkisinde devrildi.
Olay yerinde hayatını kaybeden okul müdürü Mustafa Mumcu'nun cesedi, Karacabey Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kazada yaralanan sürücü Günday, 4 öğretmen ile 40 öğrenci ise 112 Acil Servis ekiplerince Bandırma Devlet Hastanesi ve Karacabey Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Otobüsün, gezi kapsamında öğrencilerin Çanakkale'ye götürülmesi amacıyla Bayat'tan yola çıktığı öğrenildi.


Lenf kanserini yendi ama ölümden kurtulamadı


Kazada hayatını kaybeden okul müdürünün bir süre önce yakalandığı lenf kanserini yendiği ortaya çıktı

Müdürü Mustafa Mumcu'nun bir süre önce yakanlandığı lenf kanserini yendiği ortaya çıktı. Bayat ilçesinde faaliyet gösteren Çok Programlı Lisenin yanı sıra 5 ayrı okulun öğrencilerini taşıyan Ziya Günday idaresindeki 03 VR 191 plakalı otobüsün, Karacabey-Bandırma karayolunun Çavuşköy Kavşağı mevkisinde devrilmesi ve Mumcu'nun ölmesi ilçeyi yasa boğdu.

Bayat Çok Programlı Lisesinde eğitime devam edilirken, kazada hayatını kaybeden Mustafa Mumcu'nun (30) müdür olarak görev yaptığı İmrallı köyündeki ilköğretim okulu, bir günlüğüne tatil edildi.

Babası da emekli öğretmen Mumcu'nun, bekar ve 4 kardeş olduğu, bir süre önce yakalandığı lenf kanserini yendiği öğrenildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesinden mezun Mumcu'nun, 2006 yılında öğretmenliğe başladığı, daha sonra müdür olarak İmrallı İlköğretim Okulu'nda görevlendirildiği belirtildi. Kazada yaralanan eğitimcilerin Bayat Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcısı Ümit Kılınç ile öğretmenler Ersin Telli, Mehmet Kayar, Deniz Özer ve Dilek Darcan olduğu öğrenildi.
Öte yandan İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Belediye Başkanı Abdullah Ertekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Ceylan ve ilçedeki diğer yetkililer öğrencilerin bulunduğu Bandırma Devlet Hastanesine gitti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler