Canlı yayında tecavüz!

ABD Phoenix'te, 20 yaşındaki Jonathon Richard Hock, sarhoş bir kadına tecavüz ettiği ve tecavüz görüntülerini internette yayınladığı gerekçesiyle tutuklandı.

Yayınlanma: 04.06.2009 - 06:33
Abone Ol google-news

Sarhoş kadına tecavüz etti, görüntüleri naklen yayınladı. ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir kişi, internetteki bir ilan sitesinden adam tutarak karısına tecevüz ettirdiği gerekçesiyle tutuklandı.

Polis yetkililerinin açıklamasına göre, 25 yaşındaki sanığın karısı pazar sabahı polise telefon ederek, yatak odasında bıçaklı bir adam tarafından tecavüze uğradığını, kocasının da olay sırasında odada bulunduğunu bildirdi.

Çiftin iki çocuğunun da olay sırasında evde bulunduğunu, ancak olaydan haberdar olmadıklarını belirten polis yetkilileri, yapılan soruşturmada kocanın sitedeki ilanlardan birini bularak, karısına ''korkutucu taktiklerle'' tecavüz etmesi konusunda anlaştığının belirlendiğini söyledi.

Kadının olayla ilgili önceden bilgisi bulunmadığını da belirten yetkililer, kocanın saldırgana para ödeyip ödemediğinin bilinmediğini de söyledi.

Duruşmadan önce cezaevinden çıkabilmesi için kefalet ücretinin 200 bin dolar olarak belirlendiği kocanın mahkemeye birinci dereceden tecavüzün yanı sıra olayla ilgili benzeri suçlamalardan da çıkacağı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler