Çarşaflı kadının hırsızlık anı kamerada! (12.02.2014)
Şanlıurfa'da, bir giyim mağazasına giren 3 kadından 2'si işyeri sahibini oyalarken diğer çarşaflı kadın çok sayıda eteği çarşafının altına gizleyerek işyerinden ayrıldı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen hırsızlık işyeri sahibini şoke etti.

Direkli Mahallesi'nde bulunan Mehmet Aykut'a ait giyim mağazasına geçen 6 Şubat'ta gelen kimliği belirsiz 3 kadın müşteri kılığında kıyafetlere baktı. Kadınlardan 2'si işyeri sahibi Aykut'u sorular sorarak oyalarken, çarşaf giymiş diğer kadın ise bulduğu çok sayıda eteği çarşafının altına koydu. Etekleri çalan kadınlar, hiçbir şey olmamış gibi işyerinden ayrılırken, yaşananlar ise işyerindeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Çarşaflı kadının hırsızlık anı kamerada! - VİDEO
'2 BİN LİRALIK ETEK ÇALDILAR'
İşyerindeki eteklerin eksik olduğunu fark eden çalışanlar, durumu Mehmet Aykut'a bildirdi. Aykut, kamera kayıtlarını incelediğinde kadınların etekleri çaldığını fark edip durumu polislere bildirdi. İşyerine gelerek inceleme yapan polisler, kamera kayıtlarındaki 3 kadının kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.
İşyeri sahibi Mehmet Aykut ise 2 bin liralık malzemesinin çalındığını belirterek, Kadınların yakalanması için şikayetçi oldum. 2 bin liralık etek çaldılar, en kısa sürede yakalanmalarını istiyorum dedi.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler tutuklandı!
-
Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı!