CHP'li Aygün'den işadamlarına çağrı

CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, karakolların yenilenmesi konusunda işadamlarına çağrıda bulundu.

Yayınlanma: 09.08.2012 - 11:30
Abone Ol google-news

CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, yaptığı yazılı açıklamada karakolların yenilenerek her türlü saldırıya dayanıklı hale getirilmesi konusunda özel sektöre seferberlik çağrısında bulundu. Aygün'ün açıklamaları şöyle:

"Her hain saldırıdan sonra gündeme gelmesine rağmen, şimdiye kadar sadece 98 karakolun yenilenebildiği anlaşılıyor. Yüzlerce karakol ise yeniden yapılmayı bekliyor. Türkiye'nin bu karakolları yenileme konusunda kaybettiği zamanın bedelini ölçmek imkânsız.

İş adamlarımız özel sektörü temsil eden kuruluşlarımız, imkânı olan vatandaşlarımız, büyük şirketlerimiz bir araya gelerek bu karakolları yeni ihtiyaç ve anlayışa göre yeniden yapmalıdır. Türk özel sektörü yanlış yere kurulmuş, korunaksız, dayanıksız, karakollarda evlatlarımızın göz göre göre teröre şehit verilmesine göz yummayacaktır. Türkiye en zor zamanlarını devlet ve millet işbirliğiyle aşmıştır. Bu zorluğun da üzerinden de yine aynı anlayışla gelineceğine inanıyorum. Bu seferberlik kapsamında yenilenecek karakollara da, karakolu yenileyecek iş adamlarımızın ya da kuruluşlarımızın ismini vermeyi öneriyorum. İş adamlarımızı bu seferberliğe katılarak isimlerini sınırlarımızda dalgalandırmaya çağırıyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler