Çift SIM kartlı Galaxy S6 Edge+ satışa çıktı

Geçtiğimiz hafta Samsung Galaxy Unpacked 2015 etkiliğinde duyurulan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modelleri hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. eBay’de yayınlanan bir ilanda çift SIM kart destekli Galaxy S6 Edge+ modeli görüldü.

Yayınlanma: 21.08.2015 - 12:15
Abone Ol google-news

Her yıl düzenlenen Samsung Galaxy Unpacked etkinliğin, geçtiğimiz hafta da düzenlendi. Samsung Galaxy Unpacked 2015’te Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modelleri resmi olarak duyuruldu. Galaxy S6 Edge+ modeli ile ilgili ortaya çıkan yeni bir bilginin kaynağı online ticaret sitesi eBay oldu. Singapur’dan bir satıcı, açtığı ilanda çift SIM kart destekli Galaxy S6 Edge+ modelini satışa çıkardı. Samsung’un etkinliğinde böyle bir bilgi verilmemişti. Fakat geçtiğimiz günlerde de Filipinlerde Galaxy Note 5’in çift SIM kart destekli modeli satışa çıkmıştı.

Birbiri ardına gelen bu çift SIM kartlı yeni modellerin artık kesinleştiğini söyleyebiliriz. Daha önce de çift SIM kartlı amiral gemileriyle karşımıza çıkan Samsung, bu sefer bir farklılıkla karşımıza çıkıyor. Hem Galaxy Note 5 hem de Galaxy S6 Edge+ modellerinin çift SIM kartlı versiyonlarında microSD kart yuvası bulunmuyor. O slot, SIM kart için kullanılıyor. Bunun en önemli sebebi yeni Samsung cihazların kompakt yapısı ve açılamayan arka kapağı.

Samsung Galaxy S6 Edge+ modelinin çift SIM kartlı versiyonu için 999 Dolar isteniyor. Satıcı, tüm renk seçeneklerinin olduğunu belirtmiş. Ayrıca elinde stok olduğunu da söylemiş. Modellerin ülkemize gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

 Döner kameralı Huawei Honor 7i tanıtıldı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon