Dalaman uçağında kriz çıktı! Erkan Petekkaya'nın zor anları!

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın bindiği Dalaman uçağında olay çıkardığı iddia edildi. O anlar başka bir yolcu tarafından kameraya alındı. Yapımcı Mustafa Uslu konuyla ilgili, Erkan Petekkaya'nın mağdur olduğunu söyleyerek 'taciz etmişler' dedi.

Yayınlanma: 29.03.2019 - 09:03
Abone Ol google-news

<video:1318765>

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın bindiği Dalaman uçağında olay çıkardığı iddia edildi. O anlar başka bir yolcu tarafından kameraya alındı.'nın Dalaman'a gitmek için bindiği uçakta olay çıkardığı ve alkollü olduğu için görevliler tarafından uçaktan indirildiği iddia edildi.

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın bindiği Dalaman uçağında olay çıkardığı iddia edildi. O anlar başka bir yolcu tarafından kameraya alındı. Erkan Petekkaya'nın yakın arkadaşı Mustafa Uslu, Kanal D'deki '2.Sayfa' programına şu açıklamayı yaptı: ''Erkan ile konuştum. Olayın aslı şu; bir kadın Erken Petekkaya'nın kalçasına dokunuyor, Erkan da tepki gösterince olaylar gelişiyor.''


Erkan Petekkaya'nın Dalaman'a gitmek için bindiği uçakta olay çıkardığı ve alkollü olduğu için görevliler tarafından uçaktan indirildiği iddia edildi.

Bir yolcu tarafından çekilen görüntülerde, Erkan Petekkaya'nın uçaktan indirildiği anlar kameralara yansıdı.

Petekkaya'nın uçaktan inerken 'Sevgili arkadaşlar, bu işleri ben yapmadım. Yemin ederim ben yapmadım. Bunlar benim üstüme yürüyor, sosyal medyadan takipçi kazanacaklar diye...Vallahi ben yapmadım.' demesi dikkat çekti.


MUSTAFA USLU: ERKAN'I TACİZ ETMİŞLER

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2.Sayfa' programına telefonla bağlanan yapımcı Mustafa Uslu, uçakta neler yaşandığını anlattı. Uslu, Erkan Petekkaya'nın mağdur olduğunu söyledi.

İşte Mustafa Uslu'nun açıklamaları:

''Bence Erkan'a bir tezgah kuruldu. Erkan Petekkaya bir baba, eşinin sevgili kocası… Erkan ile konuştum, yapılanlardan dolayı çok üzgündü.

Kendisine fiziki bir şey yapılmış bu durumdan çok rahatsız olmuş. Bunu dile getirmeye çalışınca da 'sarhoş, bilmem ne' diye ithamlarda bulunulmuş…

'Bunu bana neden yapıyorsunuz, aranızda bulunmam suç mu?' demiş Erkan… İnsanlar da olayı farklı yerlere çekti. Olayın aslı şu kalabalıkta bir kadın Erken Petekkaya'nın kalçasına dokunuyor, ondan sonra olaylar gelişiyor…''

'YAZIKLAR OLSUN SANA BUNU YAŞATANLARA'

Mustafa Uslu, Instagram hesabından da paylaştığı bu fotoğrafa şunları yazdı:

''Yazıklar olsun sana bunu yaşatanlara. Adam gibi adam Erkan Petekkaya... Arkadaşım, dostum... Sen, 'ben yapmadım, ben yapmadım' derken benim yüreğim acıdı. Yazıklar olsun sana bu tezgahı kuranlara. Hepsini Allah'a havale ediyorum.''

 

OLAY ANI KAMERADA

Bir yolcu tarafından çekilen görüntülerde, Erkan Petekkaya'nın uçaktan indirildiği anlar kameralara yansıdı. Petekkaya'nın uçaktan inerken 'Sevgili arkadaşlar, bu işleri ben yapmadım. Yemin ederim ben yapmadım. Bunlar benim üstüme yürüyor, sosyal medyadan takipçi kazanacaklar diye...Vallahi ben yapmadım.' demesi dikkat çekti.


ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, sonrasında Bostancı Ortaokulu, Fenerbahçe Lisesi ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tamamladı.

1993 yılından beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer alan Erkan Petekkaya, ilk olarak 1994 yılında kamera şakası programıyla televizyon kariyerine başladı. Ardından 1998 yılındaki Güzel Günler dizisinde ve 1999 yılındaki Aynalı Tahir adlı dizisinde rol aldı.

Bir zamanlar ekrana gelen Serseri adlı dizide canlandırdığı Bülent karakteriyle Türkiye'de tanınan yüzlerden olmuştur. 2005 yılında da yayınlanan Köpek adlı dizide Yılmaz karakteriyle Beyaz İnci Televizyon Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" dalında aday gösterildi.

2005-2007 yılları arasında Atv'de yayınlanan Beyaz Gelincik adlı dizide Adanalı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan Ömer'i canlandıran Petekkaya, bu rolüyle Türkiye'de tanınan yüzler arasına girmiştir.

2010-2012 yıllarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide canlandırdığı "Ali Kaptan" karakteriyle oldukça üstün bir oyunculuk göstermiştir ve tüm Türkiye tarafından sevilen isimlerden olmuştur.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler