Değişiklikler Bucaspora yaramadı

Spor Toto Süper Lig'e yükseldikten sonra kadrosunu yenileyen, teknik adam ve kulüp başkanı değişikliklerine giden Bucaspor, bir türlü istenen sonuçları elde edememenin sıkıntısını yaşıyor.

Yayınlanma: 07.11.2010 - 12:20
Abone Ol google-news

Bank Asya 1. Lig'de geçen yılı 2. sırada tamamladıktan sonra Süper Lig'e yükselen ve sezon başında kadrosunu büyük ölçüde değiştiren Bucaspor'da daha önce görevden ayrılacağını açıklayan Mehmet Bektur'un yerine kulüp başkanlığına 22 Eylül'de Şeref Üstündağ getirildi.
Sezon başında büyük umutlarla teknik direktörlüğe getiren ve 7 maçta 6 puan toplayan Bülent Uygun'un beklenmedik istifasının ardından Samet Aybaba ile anlaşma sağlandı.

Samet Aybaba ile çıktığı 4 lig maçında 1 beraberlik ve 3 yenilgi alan sarı lacivertli ekip, son 4 maçta kalesinde 8 gol görürken, sadece 2 gol atabildi. Kardemir Karabükspor'a dün 3-0 yenilen Bucaspor 8 maçtır galibiyete hasret. Ligde yalnızca Gençlerbirliği maçını kazanabilen sarı lacivertlilerin gol atamama sıkıntısına da henüz çözüm bulunamadı. Bucaspor, 11 maçın 8'inde gol atamadı.

Yabancı oyunculardan Tomas ile Dady'yi kadro dışı bırakan Bucaspor, sakatlığı bulunan Manucho'dan da 4 haftadır faydalanamıyor. Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu'nda salı günü Yeni Malatyaspor ile İzmir'de karşılaşacak Bucaspor'un ligin ilk devresindeki kalan maçları şöyle: Ankaragücü, Fenerbahçe (D), Medical Park Antalyaspor, Trabzonspor (D), Manisaspor, Kayserispor (D).
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler