Denktaş'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde Nörolog Prof. Dr. Mehmet Özmenoğlu, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın dün geçirdiği operasyon sonrası durumunda bir değişiklik olmadığını ve ciddiyetini koruduğunu söyledi.

Yayınlanma: 06.09.2011 - 13:17
Abone Ol google-news

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın tedavisini yürütmek için oluşturulan heyetin başkanı Nörolog Prof. Dr. Mehmet Özmenoğlu, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın dün geçirdiği operasyon sonrası durumunda bir değişiklik olmadığını ve ciddiyetini koruduğunu ifade etti.

Mehmet Özmenoğlu, Rauf Denktaş'ın dün geçirdiği operasyon sonrası durumunun aynı olduğunu belirterek, "Solunum desteği devam ediyor ve zaman zaman kendi solunumu da oluyor. Şuandaki son durumu, ateşi yok, genel durumu iyi, tansiyonu iyi, nabzı iyi fakat büyük bir operasyon geçirdi uyuyor" dedi.

Özmenoğlu, zaman zaman sözel uyarılarla uyandırılan Rauf Denktaş'ın cevabının iyi olduğunu belirterek, "Takip ettiğimiz, ciddiyetini koruyan, diğer sistemle ilgili bulguları da olan bir hasta konumunda şuan" dedi.

Denktaş'ın oğlu ve Demokrat Parti Başkanı Serdar Dektaş ise Türk Habar Ajansı'na (TAK) yaptığı açıklamada, operasyonların sonucunun yarın daha belirgin olacağını söyleyerek, Denktaş'ın dün geçirdiği operasyonlardan sonra uyuduğunu sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler