Derbi maça doğru

Beşiktaş, Galatasaray ile yapacağı derbinin hazırlıklarına bir günlük aradan sonra devam etti. Sakatlı geçen Serdar Özkan, takımla çalışmalara başladı.

Yayınlanma: 07.09.2009 - 09:41
Abone Ol google-news

Beşiktaş teknik direktör Mustafa Denizli'nin verdiği izinle dünü dinlenerek geçiren siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, bu sabah 1 saat 40 dakika süren bir çalışma yaptı. Siyah-beyazlılar, ısınma, koordinasyon ve şut çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Denizli'nin, maç sırasında futbolcularına uyarılarda bulunduğu görüldü.
 

İbrahim Toraman dinlendirildi

Sakatlığı geçen Serdar Özkan, takımla çalışmaya başlarken, Ümit Ulusal Futbol Takımı ile yapılan hazırlık maçından sonra sağ ayak topuğunda ağrı oluşan İbrahim Toraman dinlendirildi. İki kaleciyle birlikte toplam 12 futbolcunun yer aldığı antrenmanda sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Yusuf, Rüştü, Nobre, Bobo, Batuhan ve Delgado takımdan ayrı koşu yaptı.

Bu arada teknik direktör Denizli, sakatlıkları bulunan futbolcularla saha içinde birebir görüşmeler yaptı. Ulusal takımlarda bulunan Nihat, İsmail, İbrahim Kaş, Holosko, Sivok, Tello, Necip ve Rıdvan antrenmanda yer almadı. Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı antrenmanla sürdürecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler